Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας έπειτα από μια επιτυχημένη χειμερινή σεζόν ξεκινούν τα ταξίδια τους στην Ελλάδα. Η έναρξη δίνεται απόψε στο Θέατρο Βράχων Βύρωνα, όπου θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους. Στις 9 μ.μ. Βύρωνας.

Εικαστική εγκατάσταση με τίτλο «Αυτός που δεν βλέπουμε μας κοιτάζει» του Ηλία Πούλου, σχετικά με το κοινωνικό φαινόμενο της εξάρτησης από ουσίες στην Ελλάδα του Μεσοπολέμου. Εως 30/6. Στις 5 μ.μ. Ελπίδος 13, πλατεία Βικτωρίας.

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης φιλοξενεί τον κορυφαίο πιανίστα Μάρεϊ Περάια, που ερμηνεύει μεταξύ άλλων το κονσέρτο για πιάνο αρ. 4 του Μπετόβεν. Διευθύνει η Ζωή Τσόκανου. Στις 9 μ.μ. Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη με τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας του πραγματοποιείται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ. Στις 10 μ.μ. Λ. Συγγρού 364.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών παρουσιάζεται η παράσταση «Amica mea», σε σκηνοθεσία Πάνου Δεληνικόπουλου, με τη μουσική συνδρομή του Κώστα Βόμβολου. Στις 6.30 μ.μ. Αρχαιολογικός Χώρος Κεραμεικού.

Παρουσιάζεται η ποιητική συλλογή της Ευαγγελής Νικ. Μπράμη «Στ’ Αδράχτι του Κόσμου» στο Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Eνωσης. Στις 7.15 μ.μ. Μασσαλίας 22.

Το Plisskën Festival επιστρέφει με ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών σε 3 διαφορετικές σκηνές και 34 καλλιτέχνες. Εως 27/6. Στις 5 μ.μ. Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή