Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου με τους Γιώργο Νταλάρα, Μίλτο Πασχαλίδη και Ασπασία Στρατηγού. Στα Λιπάσματα Δραπετσώνας στις 9 μ.μ. Γρ. Λαμπράκη.

– Οι Dead Can Dance εμφανίζονται στο Ηρώδειο για να παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά με τίτλο «Dionysus». Στις 9 μ.μ. Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

– Το μουσικό σχήμα των Χαΐνηδων συνεργάζεται με την ομάδα χορευτών και ακροβατών «Κι όμΩς κινείται», παρουσιάζοντας μια διαφορετική από τις συνηθισμένες ανάγνωση του «Ερωτόκριτου», στο Κηποθέατρο Παπάγου. Η διαχρονική αξία του κλασικού έργου αναδεικνύεται με μια νέα ματιά. Στις 9 μ.μ. Κορυτσάς.

– Προβολή των ταινιών «Greengreen Screenscreen» του Λουίτζι Κάμπι και «Μισός κόσμος» του Φλόριαν Φλίκερ στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ και ώρα 9 μ.μ. διοργανώνει το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύρου. Συγγρού 364.

– Βασισμένη στο συναρπαστικό μυθιστόρημα της Μαρίας Ιορδανίδου, σε θεατρική απόδοση του Ακη Δήμου και σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, η «Λωξάντρα» παρουσιάζεται στο Θέατρο Βράχων.  Στις 9.30 μ.μ. Βύρωνας.

– Ο Δημήτρης Μπάσης και ο Κώστας Καραφώτης μαζί στη σκηνή για ένα πρόγραμμα με αγαπημένα λαϊκά τραγούδια. Στο Θέατρο Δεξαμενής στο Κορωπί. Στις 9.30 μ.μ. Πλατεία Δεξαμενής.

– Η αγαπημένη παιδική παράσταση «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου παρουσιάζεται από την παιδική σκηνή Φώτη Σπύρου στο Δημοτικό Αλσους της Ηλιούπολης. Στις 9 μ.μ. Γαρδίκη και Σμόλικα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή