Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Το ελληνικό συγκρότημα The Bittersweet παρουσιάζει τη νέα δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «The Age of New Delirium» στο θέατρο του Χαλανδρίου. Στις 9.30 μ.μ. Θέατρο Ρεματιάς.

– Συνεχίζουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία οι Πυξ Λαξ με μια μοναδική συναυλία στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Στις 10 μ.μ. Τεχνόπολις, Γκάζι.

– Το Εθνικό Ιδρυμα Χορού της Ιταλίας σε συνεργασία με τους χορογράφους Χόφες Σέχτερ και Γιόχαν Ινγκερ παρουσιάζει τη χορευτική παράσταση «Wolf – BLISS» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 260.

– Εκθεση με τίτλο «Ντίκος (Κωνσταντίνος) Βυζάντιος. Ανεικονισμός και Παραστατικότητα» αφιερωμένη στον σπουδαίο καλλιτέχνη της διασποράς διοργανώνεται από το Ιδρυμα Β&Γ Γουλανδρή στην Aνδρο. Εως 22/9. Οδός Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή. Χώρα, Ανδρος.

– Ο Μάνος Αβαράκης δίνει συναυλία στο Αλσος Παλαιολόγου. Στις 9.30 μ.μ. Αλσος Παλαιολόγου, Ν. Ιωνία.

– Ξεκινά το διεθνές πρόγραμμα χαρακτικής με τίτλο «Χαρακτικές καταδύσεις – Diving into Ink» από το Κέντρο Χαρακτικής Αθηνών με τη συμμετοχή διεθνών εικαστικών καλλιτεχνών στην Etchink Gallery. Εως 20/7. Στις 8 μ.μ. Αργυρουπόλεως 16 & Κλεφτών & Αρματολών 20.

– Παραδοσιακό γλέντι θα πραγματοποιήσουν η Στέλλα Κονιτοπούλου και η ορχήστρα της στο πλαίσιο του «Music Now 2019» του Δήμου Ζωγράφου στην πλατεία Τερζάκη. Στις 9 μ.μ. Πλ. Τερζάκη, Ανω Ιλίσια.

– Η μουσική παράσταση «Ελληνικά διάφορα» με τη Νατάσσα Μποφίλιου και τους συνεργάτες της Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο παρουσιάζεται στο Daluz Club στην Εύβοια. Στις 9.30 μ.μ. Αλυκές Δροσιάς, Χαλκίδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή