Ακροβάτες, μουσικοί και ζογκλέρ στο ΚΠΙΣΝ

Ακροβάτες, μουσικοί και ζογκλέρ στο ΚΠΙΣΝ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Θόλος, η ολοκαίνουργια εγκατάσταση που εγκαινιάστηκε κατά τη διάρκεια του Summer Nostos Festival στον Λαβύρινθο του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), υποδέχεται το Cirko Cachivache. Ακροβάτες, μουσικοί, ζογκλέρ, παλιάτσοι και ηθοποιοί μεταμορφώνουν τον Θόλο σ’ ένα φαντασμαγορικό τσίρκο που συναρπάζει το κοινό όλων των ηλικιών. Ζωντανή μουσική, τραγούδι, χορός, πρόζα, αλλά και στοιχεία από κινεζικές πολεμικές τέχνες, συνδυάζονται αρμονικά με την τέχνη του νέου τσίρκου, δημιουργώντας ένα θεαματικό αποτέλεσμα που θα μαγνητίσει παιδιά και ενήλικες. Το Cirko Cachivache είναι μια ομάδα καλλιτεχνών του τσίρκου, του θεάτρου και της μουσικής που ιδρύθηκε το 2010, με τις ρίζες του στο νέο τσίρκο και στο θέατρο του δρόμου. Το «νέο τσίρκο» (New Circus, Nouveau Cirque) συνδυάζει την παραδοσιακή μορφή του τσίρκου με νέες αισθητικές επιρροές, οι οποίες έχουν ανανεώσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Το Cirko Cachivache έχει υιοθετήσει τα σημαντικότερα συστατικά του New Circus: ακροβατικά νούμερα, θεατρική πρόζα, ζογκλέρ, εναέρια ακροβατικά, κωμική αλλά και δραματική δράση, ζωντανή μουσική κ.λπ. Χαρακτηριστικό της ομάδας είναι ότι όλα τα μέλη της μπορούν να κάνουν τα πάντα, να τραγουδήσουν, να χορέψουν, να παίξουν μουσική, να κάνουν ακροβατικά και ζογκλερικά.

ΚΠΣΙΝ, Τετάρτη 24, Πέμπτη 25, Παρασκευή 26 Ιουλίου. Στις 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή