Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκθεση με έργα του Χρήστου Μποκόρου και τίτλο «Ασκητικά» διοργανώνεται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου και την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Πάτμου για τα 20 χρόνια από την εγγραφή της Πάτμου στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Εως 30/9. Αποκάλυψη της Πάτμου.

Η δημοφιλέστατη «Τραβιάτα» του Τζουζέπε Βέρντι παρουσιάζεται σήμερα σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου, με τη σπουδαία σοπράνο Λιζέτ Οροπέσα στον ομώνυμο ρόλο και τον Δημήτρη Πλατανιά ως Ζερμόν. Στις 9 μ.μ. Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Εκθεση του Γιώργου Σταθόπουλου στην γκαλερί Καπόπουλος στις Σπέτσες με επιλογή έργων του ζωγράφου με ονειρικά τοπία και μορφές. Από τις 11 π.μ. Ντάπια, Σπέτσες.

Την έκθεση «Σκιές και Φώτα» παρουσιάζει το Ιδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού με έργα καλλιτεχνών της Τήνου από όλο το φάσμα των τεχνών. Από τις 9 π.μ. Τήνος.

Εκθεση με έργα του Δημήτρη Κουτσιαύτη εμπνευσμένα από το ελληνικό καλοκαίρι παρουσιάζει η Achillea Gallery στην Παροικιά της Πάρου. Από τις 10.30 π.μ. Πάρος.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Animart» της Yδρας πραγματοποιείται εργαστήριο σεναρίου της Δανής σκηνοθέτιδος – σεναριογράφου Iben Ravn με δωρεάν συμμετοχή. 10 π.μ. – 2 μ.μ. Αίθουσα ΧΕΝ, Υδρα.

Συνεχίζεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης η περιοδική έκθεση με τίτλο «Από τον Νότο στον Βορρά: αποικίες των Κυκλάδων στο βόρειο Αιγαίο» για τη συναρπαστική ιστορία του Ελληνικού Αποικισμού. Στην αίθουσα περιοδικών εκθέσεων. Εως 31/7. Μανώλη Ανδρόνικου 6, Θεσσαλονίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή