Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Νάνα Σιμόπουλος επιστρέφει στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου για να παρουσιάσει τη νέα της δουλειά πάνω στην τζαζ με τίτλο «Skins». Στις 9 μ.μ. Πανεπιστημίου 12.

Βιογραφική έκθεση για τη Μελίνα Μερκούρη με τίτλο «Μια ζωή Μελίνα» διοργανώνεται από το Ιδρυμα Μελίνα Μερκούρη και την Κοιν.Σ.Επ. Α+Α teleia Kalamata με φωτογραφικό υλικό από τη ζωή και το έργο της, καθώς επίσης ταινίες και ντοκιμαντέρ. Εγκαίνια: 2/8 στις 8.30 μ.μ. Εως 30/9. A49 art Gallery – open space. Αναγνωσταρά 49, Καλαμάτα.

Στο πλαίσιο του 9ου Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Σαρωνικού, παρουσιάζεται βραδιά με πιάνο τρίο σε έργα Σούμαν και Σούμπερτ στο γυμνάσιο του Γαλατά. Στις 9 μ.μ.

Το Φεστιβάλ Φιλίππων πάει σινεμά στον θερινό κινηματογράφο «Ζέφυρο» με την οσκαρική «Ευνοούμενη» σε σκηνοθεσία του Γιώργου Λάνθιμου. Στις 9.30 μ.μ. Εθνικής Αντιστάσεως 20, Καβάλα.

Στην κεντρική σκηνή του River Party, στις όχθες του Αλιάκμονα, εμφανίζονται οι Locomondo. Νεστόριο Καστοριάς.

Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Αύγουστου του Δήμου Ναυπλιέων συνεχίζεται η έκθεση Βιβλίου που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών με τη συμμετοχή 70 εκδοτών και νέα βιβλία. 7.30 μ.μ.-12 μεσάνυχτα. Εως 25/8. Πλατεία Ωνάση, Ναύπλιο.

Η «Γιορτή των παραμυθιών» στην Κέα αντλεί φέτος τα θέματά της από την ελληνική μυθολογία. Σήμερα παρουσιάζεται η παράσταση «Μπάρη, η εγκαταλελειμμένη πριγκίπισσα» (αφήγηση στα αγγλικά). Στις 9 μ.μ. Μυλοπόταμος (Μουσείο Αγροτικής, Λαογραφικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή