Το Κολλητήρι βρέφος και η παλιά προφητεία…

Το Κολλητήρι βρέφος και η παλιά προφητεία…

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επειτα από τη μεγάλη επιτυχία των παραστάσεων Καραγκιόζη από τον Αθηναϊκό Θίασο Σκιών του Αθω Δανέλλη τον Ιούλιο, το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος φιλοξενεί παραστάσεις και τον Αύγουστο ξεκινώντας από τις 5/8. Εκείνη την ημέρα μικροί και μεγάλοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το έργο «Η γέννηση του Κολλητηριού». Την πρώτη ημέρα της ζωής του, το Κολλητήρι θα γίνει πρωταγωνιστής σε μια απίθανη ιστορία, αφού ο πασάς βλέπει στο νεογέννητο την εκπλήρωση μιας παλιάς, βαριάς προφητείας. Μια κωμική περιπέτεια από τις πιο επιτυχημένες του είδους. Κατά τη διάρκεια του μήνα θα ακολουθήσουν οι παραστάσεις «Το φάντασμα της νύχτας» (12/8), «Οι τρεις μάγοι» (19/8) και «Το προξενιό του τσιγκούνη» (26/8), όλες στα πανοραμικά σκαλιά που επιτηρούν από ψηλά το Πάρκο. Αυτή την εβδομάδα, ωστόσο, ανακοινώθηκαν και πέντε ακόμα παραστάσεις (14, 15, 21, 22, 28/8), οι οποίες  θα πραγματοποιηθούν στον νεότευκτο Θόλο που βρίσκεται στην περιοχή του Λαβυρίνθου.

Ο Αθως Δανέλλης, ένας από τους ελάχιστους εναπομείναντες καραγκιοζοπαίκτες, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ακολουθήσουν τον αγαπημένο λαϊκό ήρωα στις περιπέτειές του και να γελάσουν με την καρδιά τους. Ωρα έναρξης όλες τις ημέρες στις 9 μ.μ. Η είσοδος για τη σειρά παραστάσεων του Θόλου είναι δωρεάν, χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, όμως απαιτείται ηλεκτρονική προεγγραφή στο SNFCC.org. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή