Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ο «Δον Ζουάν» του Μολιέρου παρουσιάζεται στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Φιλίππων, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη με τους Νίκο Κουρή, Μάκη Παπαδημητρίου κ.ά. Στις 9.30 μ.μ. Καβάλα.

– Ομαδική έκθεση εικαστικών διοργανώνει ο χώρος τέχνης «δ» στον Βόλο με τίτλο «Συγγενείς Διαφορετικότητες ΙΙΙ» από τις 11 π.μ. καθημερινά. Χατζηαργύρη 4, Βόλος.

– Εγκαίνια της έκθεσης «Ξύπνησα με ένα μαρμάρινο κεφάλι στα χέρια» της πλατφόρμας σύγχρονης τέχνης K-Gold Temporary Gallery, σε επιμέλεια Νικόλα Βαμβουκλή. Στις 8 μ.μ. Οικία Βασιλείας Ταφύλια, Αγία Παρασκευή Λέσβου.

– Ξεκινά σήμερα το τριήμερο Puλsar Samothraki Art Festival στον πολιτιστικό χώρο «Εργοστάσιο», με πρόγραμμα από όλο το φάσμα της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής. Μεταξύ άλλων εμφανίζονται οι Θραξ Πανκc, οι Alcalica και οι Last Drive. Στις 9.30 μ.μ. Σαμοθράκη.

– Εγκαινιάζεται σήμερα η έκθεση ζωγραφικής της Βάσως Τρίγκα που παρουσιάζει το εξπρεσιονιστικό ζωγραφικό σύμπαν της δημιουργού στην Αchillea Gallery στην Πάρο. Στις 8 μ.μ. Παροικιά, Πάρος.

– Συναυλία με την Ντόρα Μπακοπούλου στο πιάνο, τους Γιώργο Καρτελιά, βιολί και Χριστόφορο Μιρόσκινοφ, βιολοντσέλο σε έργα Μπαρμς και Μπετόβεν πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αίγινας. Στις 9 μ.μ. Αυλή του Σωτήρος, Αίγινα.

– Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη δίνει συναυλία «Σε απευθείας σύνδεση με το κοινό» με πέντε ταλαντούχους σολίστες μουσικούς και τη συμμετοχή του νέου τραγουδοποιού Γιάννη Μαθέ. Στις 9 μ.μ. Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή