Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Με την προβολή της ταινίας «Η μοίρα δεν ξεχνά» («The Postman Always Rings Twice») στις 9 μ.μ. συνεχίζονται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ οι κινηματογραφικές βραδιές υπαίθριων προβολών. 10/8. Λεωφ. Συγγρού 364.

– Την παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με τον Δημήτρη Λιγνάδη στον ομώνυμο ρόλο, παρουσιάζει το Φεστιβάλ Ανδρου στο ανοικτό θέατρο του νησιού. 10/8. Στις 9.30 μ.μ. Ανδρος.

– Η μικρού μήκους ταινία «Εντροπία» του Χρήστου Τάτση προβάλλεται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ στο πλαίσιο του Park your cinema. 10/8. Στις 9 μ.μ. Λεωφ. Συγγρού 364.

– Συναυλία με τίτλο «Harmony of Nations», μπαρόκ μουσική δωματίου με τον χαρακτηριστικό συνδυασμό της trio sonata για φλάουτο με ράμφος, βιολί, βιολοντσέλο και τσέμπαλο παρουσιάζεται στο Samos Young Artists Festival. 11/8. Στις 9 μ.μ. Αρχαίο θέατρο Πυθαγορείου, Σάμος.

– Ο Θάνος Σταυρίδης και η Στέλλα Τέμπρελη με το project τους «Tales From the Box» αναμειγνύουν διαφορετικά μεταξύ τους μουσικά είδη με ένα ακορντεόν και ένα βιολοντσέλο. Στις 9 μ.μ. ΚΠΙΣΝ, Λεωφ. Συγγρού 364.

– Το Φεστιβάλ Κορώνης παρουσιάζει τη συναυλία «Jazz with a touch of Opera» με τον τενόρο Ηλία Λεφτάκη και τον Χρήστο Κουμούση στο πιάνο. 11/8. Στις 9.30 μ.μ. Ξενοδοχείο Ζάγκα Μύλος.

– Τζαζ συναυλία με το τρίο «Spiral» διοργανώνεται στο πλαίσιο του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας. 10/8. Αυλή ναού του Σωτήρος, Αίγινα.

– Ο Δημήτρης Μπάσης και η ορχήστρα του, με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και άλλα αγαπημένα, εμφανίζονται για μία βραδιά στην πλατεία Δημαρχείου. 10/8. Στις 9 μ.μ. Πέραμα Μυλοποτάμου, Ρέθυμνο.

– Ολοκληρώνεται την Κυριακή το 9ο Φεστιβάλ Αφήγησης Πηλίου «Παραμύθια και μύθοι στου Κενταύρου τη ράχη», με την αφήγηση για εφήβους και ενήλικο κοινό υπό τον τίτλο «Στην αυλή του αποχαιρετισμού των παραμυθιών». Στις 7 μ.μ. Αυλή οικίας Σαμαρτζή, Αγιος Γεώργιος, Πήλιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή