Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Δύο αγαπημένες τραγουδίστριες, η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου, ενώνουν τις φωνές τους για μια βραδιά με τις μεγάλες επιτυχίες τους στο Δημοτικό Αμφιθέατρο του Δήμου Αλεξανδρείας. Στις 9.30 μ.μ. Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

– Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εμφανίζεται στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη του Βόλου. Στις 9.30 μ.μ. Βόλος.

– «Κωστής Παπαγιώργης, ο πιο γλυκός μισάνθρωπος» είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ της Ελένης Αλεξανδράκη που προβάλλεται σήμερα στο πλαίσιο της φετινής «Ηφαιστειάδας». Στις 8.30 μ.μ. Νίσυρος.

– Μέχρι το τέλος του μήνα παρουσιάζεται η κινητή έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Αθήνα, η νέα μου γειτονιά», με φωτογραφίες προσφύγων από τη ζωή τους στην Αθήνα, μαζί με αφηγήσεις τους στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

– Συνεχίζεται η περιοδική έκθεση «Καζαντζάκης και Βυζάντιο. Η αναζήτηση του θείου» που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Μουσείο Νίκος Καζαντζάκης. Εως 15/9. Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης.

– H έκθεση ζωγραφικής του Παντελή Σταματέλου με τίτλο «Λευκάς-Αθήνα-Ουψάλα», που διοργανώνεται από την Gallery Kourd της Αθήνας υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας, ολοκληρώνεται μεθαύριο. Πνευματικό Κέντρο Δήμου Λευκάδας.

– Η μεσόφωνος Αναστασία Κότσαλη και ο σαξοφωνίστας Guido De Flaviis παρουσιάζουν αποσπάσματα από τα έργα «Φόνισσα» και «Forget me not» του

– Γιώργου Κουμεντάκη και από την όπερα «Orfeo» του Claudio Monteverdi. Στις 7.30 μ.μ. Τήνος, Μονή Ουρσουλινών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή