Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η θεατρική παράσταση «Αλαντίν», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαΐτη, που απευθύνεται στους μικρούς θεατρόφιλους, περιλαμβάνεται στο σημερινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων των «Αισχυλείων». Με ελεύθερη είσοδο. Στις 8.30 μ.μ. Παλαιό Ελαιουργείο, Ελευσίνα.

Στον Δημοτικό Ξενώνα «Περσέας» παρουσιάζεται η έκθεση «Σε στέρφα γη. Αρχιτεκτονικές ερμηνείες στο νησί της Σερίφου», ένα πανόραμα των αρχιτεκτονικών ερμηνειών και επιλογών που επικράτησαν στο νησί. Καθημερινά από τις 8 μ.μ. Λιβάδι Σερίφου.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη, υπό τον τίτλο «Summer nights», παρουσιάζει τραγούδια από τις δύο δισκογραφικές δουλειές της, καθώς και τις συνεργασίες με τη Δήμητρα Γαλάνη και τον στιχουργό Οδυσσέα Ιωάννου. Στις 9.30 μ.μ. Χώρος «Οxo Nou», Χανιά.

«Η πρώτη αγάπη», η οπερέτα του Νίκου Χατζηαποστόλου σε σκηνοθεσία του  Προμηθέα Αλειφερόπουλου και μουσική διασκευή Μιχάλη Παρασκάκη, παρουσιάζεται από την ομάδα «Ραφή».  Στις 9 μ.μ. Θέατρο Ρεματιά, Χαλάνδρι.

«Κόκκινη κλωστή δεμένη» ονομάζεται το εργαστήριο που διοργανώνεται στο πλαίσιο του φεστιβάλ ντοκιμαντέρ «Πέρα από τα σύνορα» με θέμα την εικονογράφηση παραμυθιών από το νησί με ζωγραφική, κολάζ και pop-up σε αφήγηση των Δημήτρη Αβούρη, Ρεγγίνας Κατσιμάρδου, Παναγιώτας Παναρίτη. 10 π.μ. – 12 μ. Δημοτική αίθουσα Μεγίστης, Καστελλόριζο.

«Ζώα και φυτά στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού». Εκπαιδευτικές, θεματικές ξεναγήσεις στη μόνιμη έκθεση του μουσείου για τα παιδιά που συμμετέχουν στα θερινά εκπαιδευτικά εργαστήρια του ΚΘΒΕ. Αίθουσες 1 και 4. Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, λεωφ. Στρατού 2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή