Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων η Μαρίζα Ρίζου κλείνει την καλοκαιρινή περιοδεία της με μεγάλη συναυλία που θα περιλαμβάνει τραγούδια από τα προσωπικά της άλμπουμ αλλά και διασκευές αγαπημένων της κομματιών. Στις 9.15 μ.μ. Πειραιώς 100, Γκάζι.

– Η πρεσβεία της Βραζιλίας, σε συνεργασία με το φεστιβάλ φωτογραφίας Photometria, εγκαινιάζει την έκθεση «Collectives» («Συλλογικότητες») του Βραζιλιάνου φωτογράφου Κάσιο Βασκονσέλος. Τα εγκαίνια γίνονται στον εκθεσιακό χώρο Casa do Brasil, στο ισόγειο του κτιρίου της πρεσβείας της Βραζιλίας. Στις 7 μ.μ. Εως 11/10. Βασιλίσσης Σοφίας 23, Κολωνάκι.

– Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, μόνος επί σκηνής, παίζει και τραγουδάει τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, σε μια συναυλία που δίνει σήμερα στη σκηνή του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών. Στις 9 μ.μ. Θεσσαλονίκη.

– Τα Αισχύλεια συνεχίζονται με συναυλία των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Νίκου Πορτοκάλογλου στην πολύ επιτυχημένη μουσική παράσταση «Τι έχει μείνει απ’ τη φωτιά». Στις 8.30 μ.μ. Ελευσίνα.

– Η Ταράτσα του Φοίβου Δεληβοριά ρίχνει αυλαία αυτόν τον μήνα με μερικές τελευταίες παραστάσεις. Σήμερα και αύριο καλεσμένοι θα είναι η Μάρθα Φριτζήλα και οι πολύ ενδιαφέροντες Usurum. Στις 8.30 μ.μ. Ιερά Οδός 13-15.

– Η έκθεση σχεδίων «Οδαλίσκη» του Γιώργη Βραχνού διοργανώνεται στο Καφέ του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, με θέμα τη γυναίκα του χαρεμιού, μια άλλη προσέγγιση του γυμνού γυναικείου σώματος ως φορέα ιερού αισθησιασμού. Εως 30/9. Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Πατησίων 44.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή