Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η μουσική ενότητα «Music Escapades» παρουσιάζει στα Πανοραμικά Σκαλιά μια μουσική συνάντηση, τον Γιαν Βαν με τον Παύλο Παυλίδη για μια εξαιρετική βραδιά με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του μίνι άλμπουμ «Κακό ποίημα». Στις 9 μ.μ. ΚΠΙΣΝ. Λεωφ. Συγγρού 364.

– Εγκαινιάζεται η ατομική έκθεση της καλλιτέχνιδος Anese Cho με τίτλο «Fragmentation», σε επιμέλεια της Θάλειας Βραχοπούλου. Εως 27/10. Στις 7.30 μ.μ., Τελλόγλειο Ιδρυμα Τεχνών ΑΠΘ, Αγίου Δημητρίου 159α.

– Πρεμιέρα σήμερα για τον δεύτερο κύκλο παραστάσεων της «Μήδειας» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Γεωργαλά, με την Τζούλη Σούμα στον ομώνυμο ρόλο. Εως 22/9. Στις 9.30 μ.μ. Ξενοδοχείο Μπάγκειον, Ομόνοια.

– Εκδήλωση με τίτλο «Η λογοτεχνία στη σκηνή του Θεάτρου σκιών». (Β΄ Μέρος. Η Λαϊκή Λογοτεχνία), που περιλαμβάνει συζήτηση, παράσταση θεάτρου σκιών και μουσικό πρόγραμμα. Στις 8 μ.μ. Σκηνή «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης», Ζάππειο.

– Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τη μουσική της παράσταση «Κάπου σε έχω ξαναδεί» και τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο βρίσκεται σήμερα στην Αλεξανδρούπολη. Στις 9 μ.μ. Θέατρο Αλτιναλμάζη.

– Μια ξεχωριστή συναυλία αφιερωμένη στα παιδιά του Ιδρύματος Σοφία δίνει η Αλκηστις Πρωτοψάλτη, για μια βραδιά με όλα της τα αγαπημένα τραγούδια. Συμμετέχουν ο Γιάννης Μαθές, η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων mandolinARte και δέκα σολίστες. Στις 9 μ.μ. Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ΄, Λευκωσία.

– Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται έως τις 20/10 η εμβληματική έκθεση «Πικάσο και Αρχαιότητα. Γραμμή και Πηλός» του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, που κέρδισε τις εντυπώσεις των τουριστών και του αθηναϊκού κοινού χάρη στον ζωντανό, μοναδικό και πρωτότυπο διάλογο ανάμεσα σε κεραμικά και σχέδια του μεγάλου Ισπανού καλλιτέχνη και αρχαία έργα. Νεοφύτου Δούκα 4.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή