Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Συνεχίζεται το Fougaro Jazz Festival #7 με την εμφάνιση των Happy Dog Project από τις 9.30 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. Από τις 10.30 μ.μ. έως τις 11.30 μ.μ. τη σκυτάλη παίρνουν οι Flying Jazz Trio. Φουγάρο, Ναύπλιο.

– Στο πλαίσιο του Park your Cinema, της ενότητας υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών του Κέντρου Πολιτισμού Iδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο Ξέφωτο του Πάρκου προβάλλεται στις 8.30 μ.μ. η θρυλική ταινία «Οι ατσίδες με τα μπλε» (1980), με τους Τζον Μπελούσι και Νταν Ακρόιντ, σε σκηνοθεσία Τζον Λάντις. Συγγρού 364.

– Με τραγούδια από όλη τη δισκογραφία της αποχαιρετάει το καλοκαίρι η Ειρήνη Σκυλακάκη. Θα ερμηνεύσει, στο Gazarte, αγαπημένες διασκευές, κομμάτια από τον επερχόμενο τέταρτο προσωπικό της δίσκο, αλλά και από ένα νέο project, το «Hydra», με συνθέσεις εμπνευσμένες από τη μουσική του Λέοναρντ Κοέν. Στις 8 μ.μ. Βουτάδων 32-34.

– Η όπερα «Αΐντα» του Τζουζέπε Βέρντι παρουσιάζεται στις 8.30 μ.μ. στο θέατρο Πέτρας, ανοίγοντας τη νέα καλλιτεχνική σεζόν για τη Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών. Στους κύριους ρόλους οι Φίλιππος Μοδινός (Ρανταμές), Κασσάνδρα Δημοπούλου (Αμνερις), Yamel Domort (Αΐντα). Τη μουσική διεύθυνση έχει ο Βύρων Φιδετζής. Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη.

– Ο Νίκος Ζιώγαλας και το συγκρότημα KRAMA Band δίνουν συναυλία στο ανοιχτό θέατρο Κολωνού. Στις 8.30 μ.μ. Ιωαννίνων και Καπανέως.

– Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Δήμου Χαλανδρίου και της Underground Youth Orchestra στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς στις 8.30 μ.μ. Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή