ΑΤΖΕΝΤΑ

Ηπειρώτικα και Pearl Jam

Ηπειρώτικα και Pearl Jam

Συνδυάζουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο τη ροκ μουσική με τον παραδοσιακό ήχο και έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό που παρακολουθεί ευλαβικά κάθε συναυλία τους. Γι’ αυτό και το βράδυ της Κυριακής 22/9 στο Θέατρο Βράχων Βύρωνα αναμένεται να γίνει το αδιαχώρητο, ειδικά αφού οι Villagers of Ioannina City έχουν υποσχεθεί ένα αξέχαστο λάιβ, με εντυπωσιακό οπτικοακουστικό σόου αλλά και υλικό από τον  πολυαναμενόμενο νέο τους δίσκο με τίτλο «Age of Aquarius».

Οι VIC δημιουργήθηκαν το 2007 και έκτοτε έχουν εμφανιστεί στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ελλάδας. Παράλληλα, την ίδια χρονική περίοδο έδωσαν sold out συναυλίες. Το πρώτο άλμπουμ τους με τον τίτλο «Riza» (Mantra Records – Απρίλιος 2014) απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και αγαπήθηκε από το κοινό τους. Στη μουσική τους οι πεντατονικές της Ηπείρου συναντιούνται με τους Black Sabbath και τους Pearl Jam.

Ο ήχος τους κάνει αίσθηση και στο εξωτερικό. Στην πρώτη τους ευρωπαϊκή περιοδεία έκαναν πάνω από 20 στάσεις σε πόλεις όπως το Βερολίνο, το Λονδίνο, το Αμστερνταμ και η Βαρκελώνη μεταξύ άλλων. Οσοι δεν τους έχετε δει live, την Κυριακή το βράδυ σας δίνεται η ευκαιρία.

Villagers of Ioannina City, Θέατρο Βράχων, 9.30 μ.μ.