Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ρίχνουν την αυλαία τους απόψε οι Νύχτες Κλασικής Μουσικής στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη, με μια αποχαιρετιστήρια συναυλία. Στις 8.30 μ.μ., Αναπήρων Πολέμου 9.

– Η Γκαλερί δημιουργών παρουσιάζει απόψε μια πρωτότυπη μουσική παράσταση αφιερωμένη στην πρώτη κυρία της τζαζ, Ελα Φιτζέραλντ. Βασισμένη σε ένα κείμενο της Χαλίνα Χρίνκο Χαρτ, αποσπάσματα του οποίου θα διαβάσει ο Γεράσιμος Γεννατάς. Στις 9.30 μ.μ., Χελιδονούς 28, Κηφισιά.

– Η παράσταση «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαυρίκιου παρουσιάζεται στην κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. 22/9. Στις 7 μ.μ. Αγ. Κωνσταντίνου 22-24.

– Οι Villagers of Ioannina City δίνουν συναυλία στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα, και οι ηπειρώτικοι ρυθμοί και τα παραδοσιακά τραγούδια συναντούν τον βαρύ ροκ ηλεκτρισμό. 22/9 στις 9 μ.μ. Θέατρο Βράχων.

– Ο Ορφέας Περίδης συναντά τη Λιζέτα Καλημέρη στο Κηποθέατρο Παπάγου για να κλείσουν μαζί την καλοκαιρινή περιοδεία τους. 23/9. Στις 9 μ.μ.

– «Ο παίκτης» του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι παρουσιάζεται στο Θέατρο 104 σε σκηνοθεσία Σοφίας Καραγιάννη 23/9 στις 9.15 μ.μ. Ευμολπιδών 41.

– Ο καθηγητής Φυσικής Διαστήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών Ξενοφών Μουσάς υποδέχεται όσους θέλουν να ταξιδέψουν νοερά στη Σελήνη, για να αποκαλύψει τα μυστικά της και τους τρόπους που οι αρχαίοι Ελληνες κατανοούσαν τις κινήσεις της με τη χρήση ενός μοναδικού τεχνολογικού επιτεύγματος, του μηχανισμού των Αντικυθήρων. 22/9, στις 12 και 1 μ.μ. Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, 28ης Οκτωβρίου 44.

– Η Αιμιλία Μπουρίτη, εικαστικός, performance artist και εμπνεύστρια της ιδέας του έργου «Αμολή», παρουσιάζει το πρώτο μέρος του προγράμματος με τίτλο «Αγροτικά αποτυπώματα Ασπροπύργου» μέσα από μια σειρά από site specific performances. Στις 21/9. Στις 5.30 μ.μ. Αγρόκτημα δίπλα στο εξωκκλήσι της Αγίας Μαρίνας, Ασπρόπυργος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή