Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ο «ροκ σταρ» του βιολιού Αρά Μαλικιάν εμφανίζεται με την ορχήστρα του στο Θέατρο Παλλάς. Στις 9 μ.μ. Βουκουρεστίου 5.

– Η έκθεση των Forensic Architecture με τίτλο «Βία, Γρήγορη και Αργή» εγκαινιάζεται στο State of Concept Athens σε επιμέλεια Ηλιάνας Φωκιανάκη. Στις 8 μ.μ. Τούσα Μπότσαρη 19, Κολωνάκι.

– Οι «Κινηματογραφικές βραδιές στον Αρδηττό» προβάλλουν σήμερα την ταινία του Σταύρου Τσιώλη «Σχετικά με τον Βασίλη». Στις 9 μ.μ. Χαρβούρη 2 και Ευγενίου Βουλγάρεως, Μετς.

– Σήμερα ξεκινά το Athens Baroque Festival, ένα τριήμερο με ποικίλο ρεπερτόριο και μουσική από τον Μεσαίωνα έως και το όψιμο μπαρόκ, σεφαραδίτικα τραγούδια, οργανική και φωνητική μουσική, όλα ερμηνευμένα από όργανα εποχής. Στις 8 μ.μ. Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Θόλου 5, Πλάκα.

– Αρχίζει το 7ο Φεστιβάλ Χειροποίητου και Ανακυκλώσιμου Θεάτρου στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα με θεατρικές παραστάσεις για όλες τις ηλικίες, σεμινάρια, εργαστήρια, εικαστικά, χορό. Μ. Αλεξάνδρου και Ευρυμέδοντος, Κεραμεικός.

– Η ομαδική έκθεση «Αγάπα με αν τολμάς» με έργα των 54 εικαστικών σε επιμέλεια Ιριδας Κρητικού έρχεται στην Αθήνα στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Εως 27/10. 6 μ.μ. – 10 μ.μ. Πειραιώς 206, Ταύρος.

– Η Ελληνίδα εικαστικός Χριστίνα Μήτρεντσε, γνωστή κυρίως για την κατασκευή αφηγήσεων και περφόρμανς σε δημόσιους χώρους, παρουσιάζει την ατομική της έκθεση «Hot Shots & Skoobmania» στην a.antonopoulou.art. Εως 26/10. Αριστοφάνους 20, Ψυρρή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή