Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Πρεμιέρα για την παράσταση «Μέγας ιεροεξεταστής» του Ντοστογιέφσκι σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Χατζή στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Στον ομώνυμο ρόλο η Λυδία Κονιόρδου. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 206.

– Με τη συναυλία «Το ρεσιτάλ» του Μάνου Χατζιδάκι συνεχίζεται στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ το αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη. Συμπράττει ο βαρύτονος Διονύσης Σούρμπης και ο πιανίστας Θοδωρής Τζοβανάκης. Στις 8.30 μ.μ. Συγγρού 364.

– Το «Κύτταρο» φέρνει στη σκηνή του, για πρώτη φορά μαζί, δύο μπάντες-ορόσημα του ελληνικού ροκ, τη Λευκή Συμφωνία και τα Υπόγεια Ρεύματα, με τραγούδια από το παρελθόν και νεότερες δουλειές. Πόρτες στις 9 μ.μ. Ηπείρου και Αχαρνών.

– Η γκαλερί CITRONNE-Αθήνα (Πατρ. Ιωακείμ 19) παραμένει ανοικτή έως τα μεσάνυχτα για τη Νύχτα Πολιτισμού, «Gallery Night – 2019», με την έκθεση του Γιώργου Λάππα «Light Figures». Στην ίδια εκδήλωση συμμετέχουν ακόμη 20 χώροι τέχνης.

– Εκδήλωση προβολής τριών ντοκιμαντέρ αφιερωμένων στον Νίκο Σκαλκώτα παρουσιάζει η Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο του «2019 Ετος Σκαλκώτα». Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη. Από τις 6 μ.μ.

– Στην εκδήλωση «Βιβλιογέφυρες: βιβλία που ενώνουν τις γενιές», αναγνώστες και αναγνώστριες διαφόρων ηλικιών συζητούν για τα χαρακτηριστικά της ανάγνωσης κατά τη μετάβαση από την έντυπη στην ψηφιακή εποχή. 6 μ.μ. – 7 μ.μ. Πληροφορίες/κρατήσεις: 210-37.07.217. Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή