Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Το σεξτέτο των Black Art Jazz Collective, που δημιουργήθηκε πριν από έξι χρόνια για να τιμήσει την αφρο-αμερικανική μουσική παράδοση είναι το πρώτο μουσικό σχήμα της χρονιάς για το Half Note. Στις 10.30 μ.μ. Τριβωνιανού 17, Μετς.

– Εγκαινιάζεται σήμερα η έκθεση σύγχρονης τέχνης «Το Χαμόγελο της Τζοκόντα – Πέντε Αιώνες Καλλιτεχνικής Ιδιοποίησης», που περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής, φωτογραφίας, κολάζ και εγκαταστάσεων. Στις 7 μ.μ. Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, Πατησίων 47.

– Η «Αμίλητη», ένα σύγχρονο χορικό για φωνές, άρπα, τσέλο και κρουστά, εκκινεί από μια συγκλονιστική ιστορία που βασίζεται σε αληθινό γεγονός. Σύνθεση και σκηνοθετική επιμέλεια της συνθέτριας Δήμητρας Τρυπάνη, ποιητικό κείμενο του ποιητή και δημοσιογράφου Παντελή Μπουκάλα. Πρεμιέρα στις 8.30 μ.μ. Εως 13/10. Εναλλακτική Σκηνή ΕΛΣ, ΚΠΙΣΝ, Λ. Συγγρού 364.

– Στο πλαίσιο του «International Micro μ Festival», διοργανώνεται σήμερα ημερίδα με τίτλο: «Οι νέες Τεχνολογίες και ο Κινηματογράφος». Στις 5 μ.μ. Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206.

– Οι Pelican, ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα της post-metal σκηνής, επιστρέφουν στην Αθήνα, δώδεκα χρόνια μετά την παρθενική τους εμφάνιση. Πόρτες στις 9 μ.μ. Fuzz Live Music Club, Πειραιώς 209.

– Οι αειθαλείς και δημιουργικοί Blues Wire, μια παρέα που δεν χάνει ποτέ το κέφι της,  έρχονται και πάλι στη σκηνή για μια συναυλία σε rhythm n blues ρυθμούς. Στις 10 μ.μ. Κύτταρο Live, Ηπείρου 48.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή