Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Βικτόρια Χίσλοπ, «Οσοι αγαπιούνται» (εκδ. Ψυχογιός) από τον Κωστή Καρπόζηλο και τη συγγραφέα. Αποσπάσματα διαβάζει ο Τάσος Νούσιας. Συντονίζει η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Πουρνάρα. Στις 8.30 μ.μ. Σταδίου 24.

– Την παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» σε σκηνοθεσία της Μιμής Ντενίση παρουσιάζει το Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στις 7 μ.μ. Πειραιώς 254.

– Στη σκηνή της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου ανεβαίνουν οι Colorgraphs με διαθέσεις πειραματισμού, έναν χρόνο μετά τον δίσκο τους «Gradients». Στις 9 μ.μ. Φιλελλήνων 27.

– Ο Αλέξανδρος Κτιστάκης εμφανίζεται στον «Σταυρό του Νότου», παρουσιάζοντας διασκευές από αγαπημένους δημιουργούς και δικά του τραγούδια. Στις 9.30 μ.μ. Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος.

– Εγκαίνια της έκθεσης «Η ώρα της Ελλάδας» στην Ελληνοαμερικανική Ενωση για την ανταπόκριση των ΗΠΑ στο ελληνικό «Οχι» και την Κατοχή, με τεκμήρια από την ιδιωτική συλλογή του ομογενούς Γκρέγκορι Πάππας και τα Γενικά Αρχεία του Κράτους. Διάρκεια έκθεσης έως 20/12. Στις 7 μ.μ. Μασσαλίας 22.

– «Ομορφη ζωή» ονομάζεται ο νέος δίσκος των Νικόλα Πιοβάνι, Λίνας Νικολακοπούλου (στίχοι) και Θοδωρή Βουτσικάκη (ερμηνεία), και παρουσιάζεται με μια συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής. Την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών διευθύνει ο Μίλτος Λογιάδης, με σολίστ στο μαντολίνο τη Βάγια Ζεππάτου. Τις ενορχηστρώσεις έχουν κάνει ο Αντώνης Σουσάμογλου και ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει η Λίνα Νικολακοπούλου. Στις 8.30 μ.μ. Β. Σοφίας και Κόκκαλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή