Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Πρεμιέρα για την παράσταση «Talking Heads» του Αλαν Μπένετ στο Θέατρο 104 σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαδάκη και με την ερμηνεία της Πηνελόπης Σταυροπούλου. Ωρα έναρξης 9.15 μ.μ. Ευμολπιδών 41, Γκάζι.

– Πρεμιέρα για το έργο «Ο θάνατος του εμποράκου» του Αρθουρ Μίλερ στο θέατρο Εμπορικόν σε σκηνοθεσία Γιώργου Σκεύα, με τον Δημήτρη Καταλειφό στον ρόλο του Γουίλι Λόμαν. Στις 8.30 μ.μ. Σαρρή 11.

– Η Χριστίνα Μαξούρη εμφανίζεται στο Ιδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών «Συναισθησία». Στις 8.30 μ.μ. Ερατοσθένους 13.

– Ο Vassilikos, συνθέτης και τραγουδιστής των Raining Pleasure, εμφανίζεται στον Σταυρό του Νότου μετά τρία χρόνια, με νέο, πρωτότυπο υλικό. Στις 10 μ.μ. Θαρύπου 37.

– Η ελληνοβρετανική μπάντα Electric Litany επιστρέφει στην Αθήνα, και παρουσιάζει ζωντανά το τρίτο της άλμπουμ με τίτλο «Under A Common Sky». Τους Electric Litany συμπληρώνουν οι Μπέντζαμιν Πρινς και Παύλος Μαυροματάκης. Στις 9.30 μ.μ. Gagarin, Λιοσίων 205.

– Εγκαινιάζεται σήμερα στη «Ζιώγα», το ιστορικό καφέ της Θεσσαλονίκης, έκθεση με τις ζωγραφιστές κινηματογραφικές αφίσες των «Κινηματογραφικών Αφιερωμάτων Κατερίνης» που παρουσιάζει τη δουλειά του Αναστάσιου Γκόγκου, ενός άγνωστου μάστορα της γιγαντοαφίσας από την Κατερίνη. Στις 9 μ.μ. Αλ. Σβώλου 54.

– Το «Κιβώτιο» του Αρη Αλεξάνδρου παρουσιάζεται για πέμπτη χρονιά στο Studio Μαυρομιχάλη, σε σκηνοθεσία Φώτη Μακρή και Κλεοπάτρας Τολόγκου. Στο πλαίσιο του κύκλου συζητήσεων με το κοινό σήμερα προσκαλείται ο Χρήστος Χωμενίδης. Στις 9 μ.μ. Μαυρομιχάλη 134.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή