Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Παρουσίαση του βιβλίου «Τα Cantos της εξιλέωσης» (εκδ. Αγρα) του Εζρα Πάουντ με ομιλίες από τους Ορφέα Απέργη, Μίλτο Φραγκόπουλο και Χάρη Βλαβιανό γίνεται σήμερα στο βιβλιοπωλείο Πλειάδες. Στις 7 μ.μ. Σπ. Μερκούρη 62, Παγκράτι.

– Σήμερα εγκαινιάζεται η ομαδική εικαστική έκθεση «Fulbright POLYMORPHIA», που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Η τέχνη στηρίζει την εκπαίδευση – Fulbright Alumni Art Series», μέσω του οποίου οι καλλιτέχνες ανταποδίδουν την ευκαιρία που τους δόθηκε, συμβάλλοντας με τα έργα τους στη χρηματοδότηση των υποτροφιών Fulbright. Εγκαίνια 12 μ.-7 μ.μ. Εως 7/12. i-D PROJECTART, Κανάρη 12 και Σέκερη.

– Συναυλία μουσικής δωματίου για κλαρινέτο και πιάνο με τους μουσικούς Δημήτρη Λεοντζάκο και Εύη Κυριαζίδου διοργανώνεται σήμερα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Στο φουαγέ του μουσείου, με ελεύθερη είσοδο. Στις 8 μ.μ. Μανόλη Ανδρόνικου 6.

– Η έκθεση «From the Silk Road to One Belt One Road: 2019 China Publishing Culture Exhibition», που παρουσιάζεται στον χώρο τέχνης Ziller, αναδεικνύει τον πλούτο της αρχαίας κινεζικής κουλτούρας και τα επιτεύγματα της σύγχρονης ανάπτυξης της Κίνας, καθώς και τη δημιουργία πολιτιστικής επικοινωνίας μεταξύ των χωρών του Δρόμου του Μεταξιού. Καθημερινά, από 4 έως 6/11, 10 μ.μ.-6 μ.μ. Βασιλικής 1, πλ. Αγίας Ειρήνης, 1ος όροφος.

– Σήμερα πραγματοποιείται η δεύτερη ημερίδα του επιστημονικού συμποσίου με τίτλο: «Βιογραφία, ιστοριογραφία, αυτοβιογραφία» με τη συμμετοχή ακαδημαϊκών και συγγραφέων. Μετά τις ομιλίες ακολουθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης (1 μ.μ.). Από τις 10.30 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο. Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας, Σίνα 31.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή