Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– «Floating Gestures» είναι ο τίτλος της έκθεσης της Αθηνάς Ιωάννου που δουλεύει κυρίως με υφάσματα. Η έκθεση συνοδεύεται από κατάλογο με κείμενα του Ντένη Ζαχαρόπουλου και της Αταλάντης Μαρτίνου. Διάρκεια έως τις 14 Δεκεμβρίου. ARCH, Γκούρα 5, Αθήνα.

– Η ΚΟΑ παρουσιάζει τη συμφωνική εισαγωγή «Ο θάνατος του Λόρδου Βύρωνα» του Φίλιππου Τσαλαχούρη, το Κοντσέρτο για όμποε του Στράους με σολίστ τον Γιάννη Οικονόμου και τη Συμφωνία αρ. 4 του Μπετόβεν. Διευθύνει ο Λουκάς Καρυτινός. Στις 8.30 μ.μ. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

– Το Σπίτι της Κύπρου παρουσιάζει την έκθεση της Βάσιας Α. Βανέζη με τίτλο «Αγνωστη χώρα η ανθρώπινη κατάσταση / Unkown Land The Human Condition», σε επιμέλεια της Αννας Μυκονιάτη, με εγκαταστάσεις, φωτογραφίες, βίντεο, υφαντά, βιβλία κ.ά. Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α Σύνταγμα.

– Δραματοποιημένο αναλόγιο με τίτλο «Cadenza για ηθοποιό και βιολί», έναν μονόλογο για τη ζωή του Νίκου Σκαλκώτα από την Αγγελική Δαρλάση, παρουσιάζει ο Σύλλογος «Φίλοι της Μουσικής» στο Μέγαρο Μουσικής. Στις 8.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

– H πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του Στέλιου Πετρουλάκη παρουσιάζεται στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών με μια σειρά έργων από λάδι σε καμβά στα οποία απεικονίζονται πορτρέτα σε εσωτερικούς χώρους. Εως 4/1. Γλύκωνος 4.

– Εγκαινιάζεται σήμερα η φωτογραφική έκθεση «The String Project» που φιλοξενεί το έργο δύο βραβευμένων φωτογράφων από την Αμερική στο πλαίσιο της διεθνούς περιοδείας τους. Blank Wall Gallery, Φωκίωνος Νέγρη 55, Κυψέλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή