Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Το χορογραφικό έργο «Αλογα» της Ελενας Χριστοδουλίδου παρουσιάζει το Σπίτι της Κύπρου. Στις 8.30 μ.μ. Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206.

– Η παράσταση «Ζωή χαρισάμενη» του Κώστα Τσιάνου, που επίσης υπογράφει τη σκηνοθεσία και τη μουσική επιμέλεια, παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη έως 31/12. Από Μηχανής Θέατρο, Ακαδήμου 13.

– Την πρώτη ατομική έκθεση του Στέλιου Πετρουλάκη παρουσιάζει η Αίθουσα Τέχνης Αθηνών με έργα από λάδι σε καμβά. Γλύκωνος 4, Κολωνάκι.

– Παρουσίαση του βιβλίου «Μιχαήλ. Οι άγγελοι έχουν φτερά» (εκδ. Πατάκη) του Παναγιώτη Πασχαλάκη από τους Λουκά Ζάχο, Βαγγέλη Ηλιόπουλο, Λιάνα Κολλιέρου, Τάκη Χρυσικάκο. Στις 8.30 μ.μ. Βιβλιοπωλείο Ιανός, Σταδίου 24.

– Ο πολυπράγμων ερμηνευτής Δώρος Δημοσθένους συναντά το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων στο Θέατρο Ολύμπια. Θα ακουστούν τραγούδια αγαπημένων συνθετών και ένα μικρό αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό. Στις 8.30 μ.μ. Ακαδημίας 59.

– Εγκαινιάζεται σήμερα η έκθεση της ζωγράφου Νίκης Ελευθεριάδη «Ζωγραφίζοντας πάνω στον πηλό» στο πλαίσιο της ανάδειξης του ρόλου της ναΐφ ζωγραφικής στη νεοελληνική ζωγραφική. Εως 19/1. Στις 6 μ.μ. Ιδρυμα Παναγιώτη και Εφης Μιχελή, Βασιλίσσης Σοφίας 79.

– Σήμερα ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις του σπουδαίου σαξοφωνίστα Μπίλι Χάρπερ που εμφανίζεται στη σκηνή του Half Note Jazz Club με το κουαρτέτο του για να ακολουθήσουν τα αχνάρια του Κολτρέιν. Στις 9.30 μ.μ. Τριβωνιανού 17, Μετς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή