Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– «Τραγούδια γαλλικής ποίησης» παρουσιάζουν τα αδέλφια Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης στο cafe του Νομισματικού Μουσείου. Στις 9 μ.μ. Πανεπιστημίου 12.

– Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ανεβάζει το μιούζικαλ των Λέρνερ και Λόου «Ωραία μου κυρία» σε μουσική διεύθυνση Στάθη Σούλη και σκηνοθεσία Γιάννου Περλέγκα. Στις 8 μ.μ. Συγγρού 364.

– Η Μαρία Παπαγεωργίου εμφανίζεται στο six dogs με νέο σχήμα και τραγούδια και μαζί με τη Νεφέλη Φασούλη. Ωρα έναρξης 9 μ.μ. Αβραμιώτου 5.

– Ο οργανισμός ΝΕΟΝ παρουσιάζει την πρώτη μουσειακή έκθεση της Lynda Benglis στην Ελλάδα, τη χώρα που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή, στην ταυτότητα και στο όραμα της Αμερικανίδας καλλιτέχνιδος. Στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και ώρα 10 π.μ. Βασ. Σοφίας και Ηροδότου 1.

– Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση παρουσιάζει σε παγκόσμια πρεμιέρα (28/11-7/12) το «Elenit», τη νέα παραγωγή του Ευριπίδη Λασκαρίδη, ενός από τους πιο σημαντικούς Ελληνες χορογράφους με διεθνή καριέρα. Στις 8.30 μ.μ. Λεωφόρος Συγγρού 107.

– Με το σύνθημα «Αθηναίοι είναι όσοι την Αθήνα αγαπούν» η Lifo συγκέντρωσε θρυλικά πρόσωπα και καθημερινούς ετερόκλητους ήρωες που αυτοβιογραφούνται κάθε εβδομάδα στη δημοφιλέστερη και παλιότερη στήλη της με τίτλο «Οι Αθηναίοι» και τους παρουσιάζει στις αίθουσες του Μουσείου Μπενάκη/Πειραιώς 138. Εως 2/2.

– Η σχολή δημιουργίας κοσμήματος Anamma Studio διοργανώνει έκθεση των μαθητών της, που αποκαλύπτουν τα μυστικά, τις εκπλήξεις και τη δημιουργική διαδικασία. Εως 1/12. Στις 7 μ.μ. Στοά Καΐρη 6.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή