Παραστάσεις για παιδιά στην Κηφισιά

Παραστάσεις για παιδιά στην Κηφισιά

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν ποιοτικά σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής και χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας και να ταξιδέψουν σε χώρους μαγικούς, παραμυθένιους, με όχημα την Τέχνη, έχουν οι μικροί φιλότεχνοι φίλοι κάθε Κυριακή πρωί, στην καρδιά της Κηφισιάς.

Οι παραστάσεις που φιλοξενούνται στην Artion Galleries – Artion Education (Αργυροπούλου 1-3), από τις 12 μμ μέχρι τις 3 μμ, περιλαμβάνουν αφήγηση παραμυθιών, κουκλοθέατρο, μουσικές παραστάσεις, χάρτινο θέατρο, μουσικοκινητικά προγράμματα, κ.α. κεντρίζουν το ενδιαφέρον των παιδιών (3-11 ετών) με δημιουργικό τρόπο, καλλιεργώντας τους τη φαντασία και τη συναισθηματική νοημοσύνη.

Στις 8 Δεκεμβρίου, το κουκλοθέατρο «Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη» του Κυριάκου Χαρίτου, ακολουθεί την επόμενη Κυριακή, 15 μηνός, την ίδια ώρα, η μουσική διαδραστική παράσταση «3.000 Χρόνια Ελληνική Μουσική» από το ΛύρΑυλο (Κέντρο Ελληνικής Μουσικής Κληρονομιάς), μια πανδαισία ήχων από 20 αρχαιοελληνικά και παραδοσιακά μουσικά όργανα.

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, το Χάρτινο Θέατρο (paper theatre) “TΗΛΕ τῆλε tele” με τη μουσειοπαιδαγωγό Φαίη Τσίτου, η ιστορία της ελληνικής γλώσσας σε 10 σκηνές με 50 χάρτινες φιγούρες.

Οι εκδηλώσεις του Δεκεμβρίου ολοκληρώνονται την τελευταία Κυριακή του μήνα με το μουσικοκινητικό διαδραστικό ταξίδι «Από το Μπαρόκ στη Μοντέρνα Τέχνη» με την Ελένη Γεράκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή