Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Το οικογενειακό μιούζικαλ «Annie» παρουσιάζεται στο Τάε Κβο Ντο σε σκηνοθεσία  Θέμιδος Μαρσέλλου. Στις 5.30 μ.μ. Στάδιο Τάε Κβο Ντο, Φάληρο.

– Μουσική παράσταση με τον Βασίλη Λέκκα με τίτλο «Διαδρομή» στον ΙΑΝΟ και καλεσμένη τη Ρίτα Αντωνοπούλου. Στις 9.30 μ.μ. Σταδίου 24.

– Παρουσίαση του βιβλίου «Λευτέρης Βογιατζής: Ο σκηνοθέτης – ο ηθοποιός» (εκδ. 24 Γράμματα) των καθηγητών Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών Δημήτρη Τσατσούλη, Κωνσταντίνου Κυριακού, Κατερίνας Αρβανίτη και Λίνας Ρόζη. Θα μιλήσουν οι Δηώ Καγγελάρη και Μαρία Κεχαγιόγλου. Στις 7 μ.μ. Λεωφ. Πεντέλης 77, Χαλάνδρι.

– Οι «Πιο μικρές μέρες / Les  jours  les  plus  courts» είναι ένα πρόγραμμα με ταινίες μικρού μήκους για παιδιά που διοργανώνει το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας και το Γαλλικό Ινστιτούτο της Ελλάδας σε Αθήνα και επαρχία. Σήμερα στις 9.30 μ.μ. Auditorium του Γαλλικού Ινστιτούτου, Σίνα 31.

– Εκδήλωση με τίτλο «Ρωμανός ο Μελωδός» με ομιλητή τον Μανόλη Παπουτσάκη, διευθυντή του περιοδικού «Δελτίο Βιβλικών Μελετών», πραγματοποιείται σήμερα στον Πύργο των Βιβλίων στην Εθνική Βιβλιοθήκη. Παρουσιάζει ο Σταύρος Ζουμπουλάκης. Στις 7.30 μ.μ. ΚΠΙΣΝ, Λ. Συγγρού 364.

– Παρουσίαση του βιβλίου του Παρασκευά Καρασούλου «Τα σύννεφα της θλίψης» (με δεκαέξι πρωτότυπα έργα του ζωγράφου Χαρίτωνα Μπεκιάρη), στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή. Διαβάζει ο ηθοποιός Σταύρος Ζαλμάς. Στο πιάνο ο συνθέτης Γκωτιέ Βελισσάρης. Στις 8 μ.μ.  Ερατοσθένους 13, Παγκράτι. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή