Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου αναλαμβάνει το βασικό εορταστικό πρόγραμμα του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, δημιουργώντας ένα «Jukebox με τα τραγούδια που μας μεγάλωσαν». Μαζί του οι Μπλε, Στάθης Δρογώσης, Κίτρινα Ποδήλατα, Αγάπη Διαγγελάκη και Βύρωνας Τσουράπης. Στις 10.30 μ.μ.  Συγγρού 143.

Το Cinema Alive, το πρώτο διαδραστικό σινεμά στην Ελλάδα, επιστρέφει και φέτος στις γιορτές με καινούργιες παραστάσεις. Αυτή τη φορά έχει στόχο να ζωντανέψει τη θρυλική «Καζαμπλάνκα» του Μάικλ Κέρτις στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο Rick’s Cafe American (24-30/12). Στις 8 μ.μ.  Ζωοδόχου Πηγής 3.

Οι Velvet Candles, σύγχρονοι εκπρόσωποι του απολαυστικού ροκ εν ρολ doo-wop, με τις υπέροχες αρμονίες του, κατέφθασαν από τη Βαρκελώνη στο Half Note όπου θα εμφανίζονται μέχρι και τις 26/12. Στις 10.30 μ.μ. Τριβωνιανού 17.

Το χριστουγεννιάτικο έθιμο του «Πουρπούρη», μαζί με άλλα ιδιαίτερα θρακιώτικα εορταστικά δρώμενα παρουσιάζεται σήμερα στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Αν ταξιδεύετε εκτός Αθηνών, έχετε το νου σας…

Στη σκηνή που έχει στηθεί στην πλατεία Συντάγματος ανεβαίνουν σήμερα οι The Alexandros Affolter Quartet (11 π.μ.), The Swingin’ Cats (2 μ.μ.), Οnirama (7 μ.μ.)

Μία έκθεση όπου πρωταγωνιστούν το χριστόψωμο και το ψωμί ως στοιχείο και σύμβολο της διατροφικής, πολιτισμικής και πνευματικής μας παράδοσης, παρουσιάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη». Εως 31/1. Αγγελικής Χατζημιχάλη 6.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή