Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε διασκευή για το θέατρο το «Πόλεμος και Ειρήνη» του Λέοντος Τολστόι παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη. Στον ρόλο του Λέοντος Τολστόι και του στρατηγού Κουτούζοφ ο Κώστας Καζάκος. Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου.

Ο εμβληματικός μουσικός Ρος Ντέιλι και η Κέλυ Θωμά θα εμφανιστούν στο Θέατρο Ροές (26/12) για να παρουσιάσουν καινούργιες και παλιές συνθέσεις τους. Η μουσική τους, που πηγάζει από τη λύρα, στηρίζεται στη συσσωρευμένη γνώση πανάρχαιων και διαχρονικών παραδόσεων. Στις 9 μ.μ.  Ιάκχου 16.

Ο Βαγγέλης Γερμανός συναντά τους Εκείνος + Εκείνος στη σκηνή του Σταυρού του Νότου και μας προσκαλεί να τραγουδήσουμε μαζί τους διαχρονικές μελωδίες. Η παράσταση με τίτλο «Ατέλειωτη παρτίδα» θα μας θυμίσει αγαπημένα τραγούδια από τα παλιά, αλλά και πιο πρόσφατα. Στις 27/12, στις 10 μ.μ. Φραντζή και Θαρύπου.

Η Κατερίνα Ντούσκα στο πλαίσιο της ενότητας «Συναισθησία: ο ήχος των χρωμάτων» του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή μάς προσκαλεί την Παρασκευή 27/12 να ανακαλύψουμε ξανά μελωδίες συνδεδεμένες με τη λαμπερή περίοδο των Χριστουγέννων.  Στις 8.30 μ.μ. Ερατοσθένους 13, Παγκράτι.

Η Φωτεινή Δάρρα παρουσιάζει στις 27/12, την παράσταση «Νύχτες με φως» με τραγούδια από το μιούζικαλ και το ελληνικό σινεμά. Μαζί της ο Γιώργος Καραδήμος και ο Αιμίλιος Συμβουλίδης. Στο Central 22 Λεωφόρος Βουλιαγμένης 22.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή