Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η Ορχήστρα των Ανακτόρων Σένμπρουν της Βιέννης παρουσιάζει αύριο βιεννέζικα βαλς, με σολίστ και χορευτές από την Οπερα της Βιέννης, στο Christmas Theater. Στις 8.30 μ.μ. Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου, λεωφ. Βεΐκου 137.

– Οι περιζήτητοι Professor Cunningham & his Οld School έρχονται σήμερα στο Half Note για να παίξουν μουσικές του κλασικού τζαζ ρεπερτορίου. Στις 9.30 μ.μ. Τριβωνιανού 17.

– Πρεμιέρα αύριο για το έργο της Ελένης Καρασαββίδου «Φελίτσε και Λίλυ: Ενας άνθρωπος ανάμεσα στους ανθρώπους», για μια αληθινή ιστορία αγάπης από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Στις 9.30 μ.μ. Θέατρο Vault. Μελενίκου 26.

– «Χριστουγεννιάτικα θαύματα» από το Εθνικό Θέατρο αύριο, που παρουσιάζει μικρές δράσεις πριν και ανάμεσα στις παραστάσεις, σε σκηνοθεσία Σοφίας Βγενοπούλου και δραματουργική επεξεργασία Αρτέμιδος Μάνου. Στις 7.45 μ.μ. Θέατρο Rex, Πανεπιστημίου 48.

– Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης δίνει αύριο μια εορταστική συναυλία με τίτλο «I got rhythm» και τζαζ ακούσματα. Συμμετέχουν ο πιανίστας Βασίλης Βαρβαρέσος, η πολυσχιδής Μαρίνα Σάττι, η παιδική χορωδία του Ι.Ν. Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου και ο Γάλλος μαέστρος Μαρτίν Λεμπέλ. Στις 7 μ.μ. Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 25ης Μαρτίου.

– Ενα ταξίδι στις πλούσιες μουσικές των Βαλκανίων, με τους Valkania Project Band –σπουδαίους σολίστες στο είδος τους– και τη φωνή της Ρίας Ελληνίδου. Αύριο, στις 10.30 μ.μ. Faust Bar Theater Arts, Αθηναΐδος και Καλαμιώτου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή