Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η παράσταση «Η αδερφή μου» του Σταύρου Ζουμπουλάκη, σε σκηνοθεσία Περικλή Μουστάκη, παρουσιάζεται στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου. Στις 9 μ.μ. Φιλελλήνων 27.

– Ο Ιαν Στρατής έρχεται για πρώτη φορά στο Half Note, για τρεις βραδιές, μαζί με την μπάντα του και καλεσμένους-έκπληξη, στη μουσική παράσταση «Let’s get funky!». Τριβωνιανού 17.

– Η αίθουσα τέχνης a.antonopoulou.art μετατρέπεται σε έναν πολλαπλό εσωτερικό χώρο κατοικίας, για την ομαδική έκθεση με τίτλο  «Αφαιρετική φόρμα. Τέχνη και design στην Ελλάδα του 1950 και 1960», σε επιμέλεια Αγγελικής Αντωνοπούλου και Πέγκυς Λούτου. Εως 1/2. Αριστοφάνους 20, Ψυρρή.

– Τα παιδιά αναλαμβάνουν ρόλους σκηνογράφου, γλύπτη και ζωγράφου στο Christmas Camp του Ιδρύματος Β. & Ε. Γουλανδρή, στο πλαίσιο του εργαστηρίου δημιουργικής απασχόλησης, με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών, για παιδιά από 6 έως 10 ετών. Ερατοσθένους 13, Παγκράτι.

– Οι Perfume αναμειγνύουν παλιές μελωδίες με φρέσκους ήχους, σε reggae και dub ρυθμούς, στο αγαπημένο τους στέκι. Στις 9.30 μ.μ. Faust Bar Theater Arts, Καλαμιώτου 11.

– Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται στον Σταυρό του Νότου με νέο δίσκο και μια μουσική παρέα που υπόσχεται να μας ξαφνιάσει. Στις 10 μ.μ. Θαρύπου 37.

– Με αφορμή την πρόσφατη επανακυκλοφορία του ανεπανάληπτου «Abbey Road», οι The Beatles Live Tribute Band, ένα εννεαμελές συγκρότημα με καταξιωμένους μουσικούς, επιστρέφει στο Κύτταρο. Στις 10 μ.μ. Ηπείρου 48. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή