Η μαγεία των ωκεανών στο Ευγενίδειο

Η μαγεία των ωκεανών στο Ευγενίδειο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιδανική επιλογή για το τριήμερο των Φώτων, για όλη την οικογένεια, είναι η εξαιρετική προβολή ταινίας θόλου στο Νέο Ευγενίδειο Πλανητάριο με τον τίτλο «Ωκεανοί. Ο γαλάζιος πλανήτης». Μπορεί να εξερευνούμε τα άστρα και τους πλανήτες, όμως ένα αληθινό μυστήριο, απέραντα γοητευτικό και ζωτικής σημασίας για την επιβίωσή μας, κρύβεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Γνωστό αυτό, πλην όμως το λησμονούμε πολύ εύκολα.

Ετσι, λοιπόν, οι τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη της Ωκεανογραφίας αλλά και στην τεχνολογία επέτρεψαν στον άνθρωπο να φτάσει πιο βαθιά από ό,τι θα φανταζόμασταν πριν από μερικά χρόνια. Και εάν με τις αντίστοιχες, αστρονομικής θεματολογίας, προβολές του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου ο θεατής αισθάνεται ότι πλέει στο Διάστημα σαν αστροναύτης, εδώ γίνεται κολυμβητής και δύτης.  Η παραγωγή είναι του 2018 με την υπογραφή του ΒBC Earth & OceanX Media.

Για ηλικίες από οκτώ ετών και άνω. Προβολές: Παρασκευή 3.1, στις 6.30 μ.μ. Σάββατο, 4.1 στις 6.30 μ.μ. και στις 8.30 μ.μ. Κυριακή, 5.1, στις 6.30 μ.μ. και στις 8.30 μ.μ. Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 8 ευρώ.

Μειωμένο: 5 ευρώ (παιδιά, μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες, πολύτεκνοι, άτομα άνω των 65 ετών, άνεργοι). Ομάδες (20+): 5 ευρώ.

 

Λ. Συγγρού 387, Π. Φάληρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή