Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Εγκαινιάζεται στην gallery genesis η έκθεση του Γιώργου Σαλταφέρου με τίτλο «Just Andros» σε καλλιτεχνική διεύθυνση και επιμέλεια Γιώργου Τζάνερη. Στις 8 μ.μ. Εως 1/2. Χάρητος 35, Κολωνάκι.

– Παρουσίαση της έκδοσης «Ρυθμοί της Κυπριακής Κεραμικής» της ομότιμης καθηγήτριας ΕΚΠΑ Νότας Κούρου και του δρος Γιώργου Μπουρογιάννη, μια έκδοση των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κύπρου. Στις 7 μ.μ. στο Σπίτι της Κύπρου. Ξενοφώντος 2Α, Σύνταγμα.

– Ο δημοσιογράφος Γιώργος Κογιάννης παρουσιάζει την πρώτη προσωπική του έκθεση ζωγραφικής με τίτλο το «Πέρασμα» στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Εγκαίνια στις 7.30 μ.μ. Πειραιώς 206.

– Η Ελληνοαμερικανική Ενωση σε συνεργασία με τον «Φωτογραφικό Κύκλο» συνεχίζουν τις «Συναντήσεις της Πέμπτης», όπου Ελληνες φωτογράφοι παρουσιάζουν το καλλιτεχνικό έργο τους και συζητούν με το κοινό. Η επιμέλεια είναι του Πλάτωνα Ριβέλλη. Στις 7 μ.μ. Μασσαλίας 22.

– Πρεμιέρα της παράστασης «Leopold ή Κόβοντας τα δάχτυλα του κοινού» του Θανάση Τριαρίδη σε ερμηνεία της Μαίρης Ξένου σε συν-σκηνοθεσία Μαρίας Τσομπανάκου και Βασιλικής Κούλη. Στις 8.30 μ.μ. Θέατρο Faust, Καλαμιώτου 11 και Αθηναΐδος 12.

– Με το ντοκιμαντέρ «The proposal» του Τζιλ Μαγκίντ ξεκινάει τις προβολές αυτού του μήνα το Exile Room, και θεματική που αντλεί υλικό από τα «Αρχιτεκτονικά μυστήρια». Στις 9 μ.μ. Exile Room, Αθηνάς 12.

– Η έκθεση ζωγραφικής του Ανδρέα Μαράτου με τίτλο «Προσωπικό ημερολόγιο» συνεχίζεται έως 10/1. Estudio Gallery. Κυριαζή 22, Κηφισιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή