Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ο πρώτος κύκλος της σειράς μουσικών παραστάσεων «Τζαζ στο Μουσείο» ολοκληρώνεται με ένα αφιέρωμα στον θρυλικό Τσάρλι Πάρκερ, στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Γουλανδρή, με τον σαξοφωνίστα  Δημήτρη Τσάκα και το κουαρτέτο του. Στις 8.30 μ.μ. Ερατοσθένους 13, Παγκράτι.

– Ο Κώστας Χατζής επιστρέφει στη μουσική σκηνή Σφίγγα για όλες τις Παρασκευές του Ιανουαρίου, καλώντας σε ένα μουσικό ταξίδι μέσα από τα τραγούδια του. Στις 10.30 μ.μ. Ζωοδόχου Πηγής και Κιάφας 13, Αθήνα.

– Ο Θανάσης Τριαρίδης ξεκινάει σειρά σεμιναρίων με τίτλο: «Το σώμα και το βλέμμα στους αιώνες του αίματος. Μια ιστορία της Δυτικής Ζωγραφικής  από τον Γκρέκο ώς τον Βαν Γκογκ». 6 μ.μ.-9 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο Gutenberg. Διδότου 37, Εξάρχεια.

– Εγκαινιάζεται σήμερα η έκθεση «Αρμάος, Πορταλάκη. Πορεία για δύο. Γεωμετρία – Αφαίρεση – Τέχνη», που επιμελείται ο δρ Ελευθέριος Οικονόμου. Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Στις 7 μ.μ. Μανώλη Ανδρόνικου 6.

– Η καλλιτεχνική ομάδα «Μαζί» προτείνει μια εικαστική έκθεση με τίτλο «Ο άνθρωπος σήμερα», που επιδεικνύει την πολιτιστική πολυμορφία των μελών των προσφύγων καλλιτεχνών στην Ελλάδα. Σε συνεργασία με την Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Εγκαίνια στις 8 μ.μ. Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, Λεωφ. Στρατού 2Α.

– Ο Βαγγέλης Γερμανός και οι «Εκείνος + Εκείνος» σε μια βραδιά με μελωδίες αγαπημένες και σε μία από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες του φετινού χειμώνα. Στις 10 μ.μ. Σταυρός του Νότου Plus, Αμβροσίου Φραντζή και Θαρύπου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή