Οσα λένε οι άνδρες με τραγούδια

Οσα λένε οι άνδρες με τραγούδια

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οκτώ άνδρες αποφασισμένοι να αποκαλύψουν τα όσα λένε οι άνδρες μεταξύ τους μοιράζονται με το κοινό τραγούδια για τις νίκες και τις ήττες τους, τις γυναίκες και τα πάθη τους, τις γύρες, τις περιπέτειες, τους φόβους και τις «αλητείες» τους.

Σε τόνο εξομολογητικό αλλά και αυτοσαρκαστικό, ο Δημήτρης Μυστακίδης και οι συνεργάτες του ξεδιπλώνουν σήμερα το βράδυ τις πτυχές της σύνθετης ανδρικής ψυχής, παρότι επιστήμη και γυναίκες ισχυρίζονται το αντίθετο.

Ο Μυστακίδης μπολιάζει τις μουσικές του με αγαπημένα ρεμπέτικα, παραδοσιακά, αλλά και νεότερα τραγούδια, όπως έκανε και στον πρόσφατο δίσκο του «Εδώ & Εκεί», όπου ακούσαμε το «Εδώ» της ανατολής να συνομιλεί με το «Εκεί» των μουσικών του κόσμου.  Μαζί του επί σκηνής θα βρεθεί ο ατμοσφαιρικός Christian Ronig, που πρόσφατα κατέθεσε τη δική του μουσική πρόταση μέσα από τον δίσκο «Greece is mine» με μεταφρασμένα και διασκευασμένα ελληνικά τραγούδια.

Η υπόλοιπη παρέα συμπληρώνεται από έξι ξεχωριστούς μουσικούς, τους Φώτη Σιώτα, Δημήτρη Λάππα, Στάθη Αννινο, Θοδωρή Κουέλη, Κώστα Καλατζή και Πρόδρομο Μυστακίδη.

Στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου στις 10 μ.μ. Θαρύπου 37, Αθήνα 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή