Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ξεκινά σήμερα στην πλατεία Κοτζιά το 24ο Παζάρι Βιβλίου με κεντρικό σύνθημα «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου» και χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε τιμές που αρχίζουν από 1 ευρώ. Από τις 9 π.μ. ώς τις 9 μ.μ.

– Πρεμιέρα στο θέατρο «Μπιπ» για τα «Ατυχήματα», το δεύτερο θεατρικό έργο του Γιώργου Κατσιφή που σκηνοθετεί ο ίδιος μιλώντας για τις ανησυχίες της νέας γενιάς. Στις 9 μ.μ. Αγίου Μελετίου και Κυκλάδων, Κυψέλη.

– Πρεμιέρα στο Μέγαρο Μουσικής για την παράσταση «Ομορφη πόλη» με τις μελωδίες και τα ποιήματα του Μίκη Θεοδωράκη να αναβιώνουν υπό τη σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη και με τη συμμετοχή δημοφιλών τραγουδιστών και ηθοποιών. Στις 6 μ.μ. και στις 9 μ.μ. Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη.

– Σεμινάριο σύγχρονης ιστορίας με θέμα τα Δεκεμβριανά του 1944 στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Κηφισιάς με αφορμή την έκδοση του ιστορικού μυθιστορήματος «Τα χελιδόνια του χειμώνα» (Ωκεανός) του οικονομολόγου Νίκου Κυριαζή. Στις 7.10 μ.μ., Αγίων Θεοδώρων και Κυριακού, Κηφισιά.

– Ομαδική έκθεση με τίτλο «Man on the moon» και έργα που αναδεικνύουν ευφάνταστα τη σχέση του ανθρώπου με το φεγγάρι πραγματοποιεί η Cube Gallery στην Πάτρα σε επιμέλεια Αλέξανδρου Μαγκανιώτη και Γιάννη Μπόλη. Εγκαίνια στις 8 μ.μ. Μιαούλη 39.

– Ο παραγωγός, dj και μουσικός RSN και η μπάντα του Electric Quartet παρουσιάζουν τη δουλειά τους που κυμαίνεται από τη χιπ χοπ ώς την τζαζ σε μια συναυλία στο Faust. Στις 9.30 μ.μ. Καλαμιώτου 11 και Αθηναΐδος 12, Αθήνα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή