Μεγάλη έκθεση χειροποίητων χαλιών Ανατολής “FESSA’’ – Μάρθα Γραμμενίδου

Μεγάλη έκθεση χειροποίητων χαλιών Ανατολής “FESSA’’ – Μάρθα Γραμμενίδου

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
  • Αποκτήστε τώρα τα δικά σας χειροποίητα χαλιά
  • Carpets, rugs and miracles
  • Hot lists and collections

Φθινοπωρινή και χειμωνιάτικη εποχή στις κατοικίες, στους χώρους εργασίας και στην γλυκειά καθημερινότητα. Αποκτήστε τα χειροποίητα χαλιά των ονείρων σας!

Στολίστε σπίτια της πόλης, σπίτια του βουνού, της θάλασσας, τους χώρους εργασίας και μη ξεχνάτε τους γάμους που γίνονται!

Στην έκθεση που διοργανώνουμε στο ξενοδoχείο Theoxenia Palace στην Κηφισιά, 1 έως και 12 Φεβρουαρίου, καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ είναι η ώρα για να γνωρίσετε από κοντά τις συλλογές μας και να αποκτήσετε τα καλύτερα χαλιά του κόσμου στις καλύτερες τιμές του κόσμου (από 88€/m2).

Χρώματα φωτεινά στο μαλλί και στο μετάξι, αφαιρετικές γραμμές μοντέρνου σχεδιασμού στα Contemporary Art χειροποίητα χαλιά, φίνα θέματα στις tapisseries, πλουμιστά υφαντά σε όλες τις συλλογές ΄΄Fessa΄΄.

Τα σπίτια περιμένουν να ζεσταθούν και τώρα είναι η καλύτερη στιγμή!

Μοναδικό πάντρεμα σουρεαλιστικού μοντέρνου σχεδιασμού και κλασσικών Vintage!

Τα one colour tint modern touch θα σας προκαλέσουν! Γίνονται και ειδικές παραγγελίες πάνω σε χρώματα, σχέδια και διαστάσεις που θέλετε.

Χειροποίητα αντικείμενα και δώρα εξαιρετικής ομορφιάς, νομαδικές μπάντες, μαξιλάρια και stools, διακοσμητικά είδη, αντίκες αλλά και σύγχρονα κομμάτια σας περιμένουν!

Κατά τη διάρκεια της εκθέσεως θα λειτουργεί τμήμα bazaar και ειδικών προσφορών. Εκεί θα βρείτε μοναδικές ευκαιρίες!

Έκθεση Αθηνών: 1 έως και 12 Φεβρουαρίου, ξενοδοχείο Theoxenia Palace, αίθουσα Απόλλων, Κηφισιά – Κεφαλάρι , Φιλαδελφέως 2 (είσοδος από Πεντέλης 3) Τηλ. 210-6233622-6 Κινητό: 6945-492313

Καταστήματα Θεσσαλονίκης:

  • Πλουτάρχου 8 – πλ. Αριστοτέλους, τηλ. 2310222406
  • Μητροπόλεως 89, τηλ. 2310240415.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή