Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Αγγελάκα «Ο μεγάλος μαθητής και ο μικρός δάσκαλος» (Καστανιώτης) στον χώρο «Κότες» (πρώην Booze). Μαζί του θα συνομιλήσουν οι Δημήτρης Πουλικάκος και Δημήτρης Λυμπερόπουλος. Στις 7.30 μ.μ. Κολοκοτρώνη 57.

– Οι εκδόσεις Gutenberg και το Ιδρυμα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης «Ανδρέας Λεντάκης» παρουσιάζουν στον Ιανό το βιβλίο «500 ποιήματα από την Παλατινή Ανθολογία» σε επιλογή και μετάφραση του Ελληνα πολιτικού και συγγραφέα. Στις 8.30 μ.μ. Σταδίου 24.

– Ο βραβευμένος με Γκράμι αρχιμουσικός Κρίστοφ Εσενμπαχ έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής για να διευθύνει την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών σε έργα Λούντβιχ βαν Μπετόβεν και Γκούσταβ Μάλερ. Στο πιάνο ο Βασίλης Βαρβαρέσος. Στις 8.30 μ.μ. Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη.

– Ολοκληρώνονται οι παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιεί το Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου στο πλαίσιο της έκθεσης «Η τέχνη της γραμμής. Hommage à Gounaro ΙΙ», με ένα βιωματικό εργαστήριο ενσυνειδητότητας από τη Λαμπρινή-Λύντια Πετροπούλου, βασισμένο σε έργα του Γιώργου Γουναρόπουλου. Στις 6.30 μ.μ. Γουναροπούλου 6, Ανω Ιλίσια.

– Ο Γιώργος Ρους και το συγκρότημα «Σεληνάκατος του Τσάρλι» ανεβαίνουν στη σκηνή του Faust όπου θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από την πορεία του μουσικού και από τον επικείμενο δίσκο του. Στις 9.30 μ.μ. Καλαμιώτου 11 και Αθηναΐδος 12.

– H Γκαλερί 7 παρουσιάζει τη νέα δουλειά εικαστικής κεραμικής της Βούλας Γουνελά με τίτλο «Ραφές στο χρόνο». Ωρες λειτουργίας Τετάρτης 11 π.μ.-3 μ.μ., Σόλωνος 20 και Βουκουρεστίου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή