Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Αφιέρωμα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στον Θόδωρο Αντωνίου, με την Ορχήστρα Εγχόρδων Academica υπό τη διεύθυνση του Νίκου Αθηναίου να παρουσιάζει συνθέσεις που άφησε πίσω του ο μαέστρος. Συμμετέχει ο πιανίστας Θοδωρής Τζοβανάκης. Στις 8.30 μ.μ. Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη.

– Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της Λένας Διβάνη «Ζευγάρια που έγραψαν την ιστορία της Ελλάδας» (εκδ. Πατάκη), ο  Γιάννης Ζέρβας, η Κατερίνα Ευαγγελάκου και η συγγραφέας μιλούν στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής-Εθνικό Ιστορικό Μουσείο. Στις 7 μ.μ. Πλατεία Κολοκοτρώνη, Σταδίου 13.

– Το δεύτερο έργο του χορευτικού ντουέτου ko΄ka & panu΄, με τίτλο «Evil Unicorns», παρουσιάζεται στο θέατρο Ροές. Στις 9 μ.μ. Ιάκχου 16.

– Οι Σούπερ Στέρεο ανεβαίνουν στη σκηνή του Tiki Bar, όπου θα παρουσιάσουν επιλογές κιθαριστικής ροκ από τη μέχρι τώρα πορεία τους, αλλά και από το άλμπουμ που ετοιμάζουν. Στις 9.30 μ.μ. Φαλήρου 15.

– Ομαδική εικαστική έκθεση στην γκαλερί του Black Duck υπό την επιμέλεια της Ντόρας Ηλιοπούλου-Ρογκάν με τίτλο «Το χρώμα γιορτάζει…». Εγκαίνια στις 5 μ.μ. Χρήστου Λαδά, 9Α.

– Συζήτηση για το μεταναστευτικό με τίτλο «Διαχείριση ροών και δυνατότητες ενσωμάτωσης» οργανώνει η Κίνηση Πολιτών για μια Ανοιχτή Κοινωνία στον πολυχώρο του συλλόγου «Οι φίλοι της μουσικής». Μιλούν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου και οι Θοδωρής Γεωργακόπουλος, Αναστάσιος Εμβαλωτής, Πλάτων Τήνιος, Σιέντ Μοχάμεντ Τζαμίλ. Στις 6.30 μ.μ. Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή