Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Εκθεση με έργα της Σίλειας Δασκοπούλου υπό τον τίτλο «Men and Motorcycles» παρουσιάζει η γκαλερί CAN Christina Androulidaki. Εγκαίνια στις 8 μ.μ. Αναγνωστοπούλου 42.

– Διάλεξη με τίτλο «Αγγλοελληνισμός· Περιπέτειες σε πολιτιστικές ανταλλαγές» θα δώσει στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη ο πρώην πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα και πρόεδρος της Αγγλοελληνικής Ενωσης δρ Τζον Κίτμερ. Στις 7 μ.μ. Αναπήρων Πολέμου 9.

– Ο Νεοϋορκέζος Milo Z και η μπάντα του ξεκινούν στο Half Note μία σειρά συναυλιών που θα κινηθούν στους ρυθμούς της τζαζ, φανκ, ραπ και σόουλ μουσικής. Στις 10.30 μ.μ. Τριβωνιανού 17.

– Το γραφείο «Δημιουργική Ευρώπη MEDIA» και το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου πραγματοποιούν διάλεξη με τίτλο «Κινηματογραφικά Φεστιβάλ: Η επίδρασή τους στην ευρωπαϊκή πολιτιστική πραγματικότητα». Στο Impact Hub Athens, στις 11.30 π.μ. Καραϊσκάκη 28.

– Το συγκρότημα Δαιμονία Νύμφη ανεβαίνει στη σκηνή του Principal Club Theatre στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει κομμάτια από το σύνολο της δισκογραφίας του και νέο υλικό, χρησιμοποιώντας όργανα όπως η λύρα, η αρχαία κιθάρα και η βάρβιτος.

– Εκθεση του Μιχάλη Πελαμίδη με εικαστικά κοσμήματα, συνοδευόμενη από βίντεο για τη διαδικασία της δημιουργίας τους, πραγματοποιείται στο Γενί Τζαμί. Εγκαίνια στις 7 μ.μ. Αρχαιολογικού Μουσείου 30, Θεσσαλονίκη.

– Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών ερμηνεύει στο Μέγαρο Μουσικής το «Κονσέρτο για φλάουτο και ορχήστρα» του Αράμ Χατσατουριάν και τη «Σεχραζάντ» του Νικολάι Ρίμσκι-Κόρσακοφ σε διεύθυνση του Ματίας Φορέμνι. Στις 8.30 μ.μ. Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή