Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια αναδρομή σε τραγούδια που λογοκρίθηκαν από το 1937 μέχρι τα πρώτα μεταπολιτευτικά χρόνια παρουσιάζουν στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» οι Κώστας Μακεδόνας, Ρίτα Αντωνοπούλου, Γιάννης Μπέζος και Ελένη Καρακάση. Στις 8.30 μ.μ. Ακαδημίας 59.

Η αίθουσα τέχνης του Ιανού παρουσιάζει τα δεκαέξι έργα που φιλοτέχνησε ο Χαρίτων Μπεκιάρης για το ερωτικό παραμύθι για μεγάλους του Παρασκευά Καρασούλου «Τα σύννεφα της θλίψης». Εγκαίνια στις 8.30 μ.μ. Σταδίου 24.

Οι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης παρουσιάζουν στο βιβλιοπωλείο Books Plus το βιβλίο «Γενετήσια Παιχνίδια-Τα γεννητικά όργανα των ζώων και οι ιδιοτροπίες της εξέλιξης». Στις 6.30 μ.μ. Πανεπιστημίου 37.

Θεματική ξενάγηση από την αρχαιολόγο Στυλιάνα Γκαλινίκη στην κοινή έκθεση των Μάρκου Αρμάου και Σοφίας Πορταλάκη με τίτλο «Πορεία για δύο», στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Στις 12 το μεσημέρι, Μανόλη

Ανδρόνικου 6.

Η Διαπολιτισμική Ορχήστρα των Εκπαιδευτικών και Κοινωνικών Δράσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με υπεύθυνο τον Χάρη Λαμπράκη, συναντά τον Χάικ Γιαζιτζιάν και τον Ρος Ντέιλι για μια συναυλία με τραγούδια και συνθέσεις από την Ανατολική Μεσόγειο. Στις 8.30 μ.μ. Λεωφ. Συγγρού 364.

Οι εκδόσεις Κέδρος παρουσιάζουν στο Σπίτι της Κύπρου την 31η ποιητική συλλογή του Ντίνου Σιώτη, «Στη σκιά του ανέμου». Στις 7 μ.μ.  Ξενοφώντος 2Α.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή