Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Το Μέγαρο Μουσικής, σε ζωντανή μετάδοση από το West End, παρουσιάζει το αριστούργημα του Εντμόν Ροστάν «Σιρανό ντε Μπερζεράκ», σε σκηνοθεσία του Τζέιμι Λόιντ και με τον Τζέιμς Μακαβόι στον ομώνυμο ρόλο. Στις 9 μ.μ. Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη.

– Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος ολοκληρώνουν τις συναυλίες τους στο Piraeus 117 Academy, παρουσιάζοντας παλιά και νεότερα τραγούδια. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 117.

– Το βιβλίο «Φωτοσοφία» (εκδ. Κάκτος) του Σπύρου Πώρου, με επιλεγμένες φωτογραφίες από την πορεία του καλλιτέχνη, παρουσιάζεται στον Ιανό. Στις 6 μ.μ. Σταδίου 24.

– Ενα μουσικό πρόγραμμα με τον Μπάμπη Τσέρτο παρουσιάζει στη Βαρβάκειο ο Δήμος Αθηναίων στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεών του. Από τις 11 π.μ. Αθηνάς 42.

– Εγκαίνια για την έκθεση «Works on paper», που παρουσιάζει έργα σε χαρτί, φιλοτεχνημένα από καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί με την γκαλερί Bernier/Eliades. Στις 7 μ.μ. Επταχάλκου 11.

– Βραδιά Τσικνοπέμπτης με τα ανάλογα εδέσματα υπό τις μελωδίες πιάνου διοργανώνει στο εστιατόριό του το Μουσείο της Ακρόπολης. Από τις 8 μ.μ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15.

– Η ατομική έκθεση φωτογραφίας της Σοφίας Βικάτου «Η μουσική των ανθρώπων», εγκαινιάζεται στην γκαλερί Luminous Eye. Στις 8 μ.μ. Μητσαίων 2Α.

– Ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Μανώλης Μητσιάς παρουσιάζουν αγαπημένα τραγούδια τους στο Aλσος, σε ένα πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για την Τσικνοπέμπτη. Στις 9 μ.μ. Ευελπίδων 4.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή