Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ο Κώστας Θωμαΐδης παρουσιάζει στον Ιανό τη μουσική παράσταση «Τραγούδια της νύχτας», με τον ίδιο στο τραγούδι, στο μαντολίνο και στην κιθάρα και τον Γιάννη Τσόλκα στο πιάνο. Στις 9.30 μ.μ. Σταδίου 24.

– Το βιβλίο «Η Νεμέα και εγώ» (Εκδόσεις Καπόν), του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας και επίτιμου διευθυντή των ανασκαφών της Νεμέας, Στέφανου Μίλλερ, παρουσιάζεται τη Δευτέρα στην Εν Αθήναις Αρχαιολογική Εταιρεία. Στις 7 μ.μ. Πανεπιστημίου 22.

– Η δραματική κωμωδία «Le dernier diamant» του Ερίκ Μπαρμπιέρ, με τους Ιβάν Ατάλ και Μπερενίς Μπεζό, προβάλλεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Σχολής Μωραΐτη. Στις 6 μ.μ. Αλ. Παπαναστασίου και Αγ. Δημητρίου.

– Η Ελένη Βιτάλη και ο Δημήτρης Μπάσης παρουσιάζουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο ένα πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία και όχι μόνο. Στις 10.30 μ.μ. Συγγρού 143.

– Για το μυθιστόρημα του Φρανκ Νόρις «ΜακΤιγκ» συζητούν στο Πατάρι του Gutenberg ο Γιώργος-Ικαρος Μπαμπασάκης και ο Μενέλαος Καραμαγγιώλης. Στις 12 το μεσημέρι, Διδότου 37.

– Η πλατφόρμα Meet Market επιστρέφει το Σαββατοκύριακο στην Τεχνόπολη, όπου θα παρουσιάσει τα περίπτερα και τα προϊόντα 120 μικρών και μεσαίων ανεξάρτητων επιχειρήσεων. Από τις 12 το μεσημέρι, Πειραιώς 100.

– Το Ιδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή διοργανώνει εικαστικό εργαστήρι για παιδιά από 6 έως 12 ετών, αφιερωμένο στον ζωγράφο Πάουλ Κλέε. Στις 11 π.μ. Κασσαβέτη 18.

– Ο ουτίστας Χάιγκ Γιαζιτζιάν ανεβαίνει στη σκηνή του Galata Gazi για μια συναυλία με δικές του συνθέσεις και αυτοσχεδιασμούς. Στις 10.30 μ.μ., Τριπτολέμου 8.

– Το ελληνικό περίπτερο της Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής Βενετίας του 2018 με τίτλο «Η Σχολή των Αθηνών» και με εβδομήντα φυσικά μοντέλα ακαδημαϊκών κοινών χώρων παρουσιάζεται επανασχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό γραφείο Neiheiser Argyros στο Μουσείο Μπενάκη. Από τις 10 π.μ. Πειραιώς 138.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή