Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων μαζί με τους Βασίλη Γισδάκη και Δώρο Δημοσθένους παρουσιάζουν στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», μια συναυλία με τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο της δεκαετίας του ’50. Στις 8.30 μ.μ. Ακαδημίας 59. 

– Η έκθεση «Εξ ύδατος και γης» με ακουαρέλες του εικαστικού και αγιογράφου Νεκτάριου Μαμάη παρουσιάζεται στο Κέντρο Τεχνών «Μετς». Από τις 6 μ.μ. Ευγενίου Βουλγάρεως 6.

– Το βιβλίο του Γιάννη Γαβρά «Σαμποτάζ» (εκδόσεις της Εστίας) παρουσιάζεται στον Ιανό με ομιλητές τον συγγραφέα Βασίλη Βασιλικό και τη σύμβουλο ψυχικής υγείας και δημοσιογράφο, Κρυσταλλία Πατούλη. Στις 8.30 μ.μ. Σταδίου 24.

– Η εναρκτήρια εκδήλωση του «Ετους Αντώνη Σαμαράκη» με μαρτυρίες φίλων του συγγραφέα, ένα θεατρικό δρώμενο για το μυθιστόρημα «Το λάθος» και μια παρουσίαση μαθητικής εργασίας για το διήγημα «Το ποτάμι», πραγματοποιείται στο Ιδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη. Στις 7 μ.μ. 2ας Μεραρχίας 36 και Ακτής Μουτσοπούλου.

– Η έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Βασιλάκη με τίτλο «Ο φανταστικός επισκέπτης, τα αγκάθια και το τριζόνι», ένα εικαστικό οδοιπορικό στο νησί της Κέας, εγκαινιάζεται στην γκαλερί «7». Στις 7.30 μ.μ. Σόλωνος 20.

– Οι Στέλιος Μπερμπέρης και Πελίν Σουέρ του Café Aman Istanbul, μαζί με το χορευτικό συγκρότημα «ΧοροΚώς» παρουσιάζουν στο Μέγαρο Μουσικής τα τραγούδια και τους χορούς από το «Μπακλαχοράνι», το περίφημο «ρωμαίικο» καρναβάλι. Στις 7 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή