Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ο σκιοπαίκτης Ηλίας Καρελλάς, η ερμηνεύτρια Κατερίνα Τσιρίδου και ο Αγάθωνας, παρουσιάζουν στο Μέγαρο Μουσικής την παράσταση «Avanti μαέστρο… ρεμπέτικα». Στις 9 μ.μ. Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη.

– Η Ελληνοαμερικανική Ενωση παρουσιάζει το βιβλίο του Αντώνη Κεφαλά «Πτυχές εκβιομηχάνισης 1945-2010: Μια ιστορία» (εκδ. Ι. Σιδέρης). Μιλούν οι Παναγιώτης Γεννηματάς, Νίκος Καραγεωργίου, Λεωνίδας Φοίβος Κόσκος, Θοδωρής Πελαγίδης και Ιουλία Τσέτη. Στις 6 μ.μ. Μασσαλίας 22.

– Το μιούζικαλ «Το φάντασμα της όπερας» του Αντριου Λόιντ-Βέμπερ συνεχίζει τις παραστάσεις του στο Christmas Theater με τον Μπεν Φόρστερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Στις 7 μ.μ. Βεΐκου 137.

– Εν μέσω ηχογραφήσεων για τον νέο τους δίσκο, οι Usurum ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους στο Club του Σταυρού του Νότου παρουσιάζοντας παλιά και νέα τραγούδια. Στις 9.30 μ.μ. Φραντζή και Θαρύπου 35.

– Το νέο βιβλίο του Πάνου Σόμπολου με τίτλο «Εγκλήματα γένους θηλυκού» (εκδ. Πατάκη) παρουσιάζεται στο βιβλιοπωλείο Public Τσιμισκή. Στις 7 μ.μ. Τσιμισκή 24, Θεσσαλονίκη.

– Η έκθεση «Σφραγίδες, επιστολές, γραμματόσημα. Η ταχυδρομική ιστορία της Θεσσαλονίκης», με περισσότερα από 500 ταχυδρομικά τεκμήρια που καλύπτουν πάνω από τέσσερις αιώνες ιστορίας της πόλης, εγκαινιάζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης του ΜΙΕΤ. Στις 8 μ.μ. Βασ. Ολγας 108.

– Το βιβλίο του Γάλλου ανταποκριτή Φαμπιάν Περιέ «Αλέξης Τσίπρας και οι μεταμορφώσεις της πολιτικής» (εκδ. Τόπος) παρουσιάζεται στον Ιανό. Μιλούν οι Βασίλης Βασιλικός, Λαοκρατία Λάκκα, Παύλος Τσίμας και ο συγγραφέας. Στις 8.30 μ.μ. Σταδίου 24.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή