Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η ατομική έκθεση του Δημήτρη Γέρου με τριάντα έργα του υπό τον γενικό τίτλο «Ζωγραφική 1993-2019» εγκαινιάζεται στην κεντρική αίθουσα του Εικαστικού Κύκλου ΔΛ. Στις 8 μ.μ. Ακαδημίας 6.

– Ο Βαγγέλης Γερμανός εμφανίζεται στο Aλσος, όπου θα ερμηνεύσει τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του. Επί σκηνής και ο εμπνευστής της αναβίωσης της σκηνής του Aλσους, Διονύσης Σαββόπουλος. Στις 9 μ.μ. Ευελπίδων 4.

– Ο κύκλος διαλέξεων με τίτλο «Σώμα και επιθυμία στο σαιξπηρικό δράμα: ανιχνεύσεις και ερμηνευτικές προσεγγίσεις», με εισηγητές τους Κωνσταντίνο Λερούνη και Ξένια Γεωργοπούλου, ξεκινά στο Iδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη. Στις 6 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Μέρλιν.

– Θεματικό παζάρι βιβλίων κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών οργανώνουν από σήμερα οι εκδόσεις Νήσος σε συνεργασία με τις εκδόσεις Εκρρεμές, Ευρασία, Θεμέλιο, Πλέθρον και τις Εκδόσεις του Εικοστού Πρώτου. Από τις 10 π.μ. Σαρρή 14.

– Η ταινία «Step Up 3D», με θέμα τη χορευτική κουλτούρα των δρόμων της Νέας Υόρκης, προβάλλεται στο Piraeus Academy από την ομάδα διαδραστικού κινηματογράφου Cinema Alive, συνδυάζοντας την προβολή της ταινίας με την παρουσία δεκάδων χορευτών, ηθοποιών και περφόρμερ. Στις 8 μ.μ. Πειραιώς 117.

– Με αφορμή την επέτειο της τριαντάχρονης πορείας του, η έκθεση ζωγραφικής του Στάθη Βατανίδη με τίτλο «Επ’ αυτοφώρω» εγκαινιάζεται στην αίθουσα τέχνης «Τεχνοχώρος». Στις 8 μ.μ. Λεμπέση 12.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή