ΚΠΙΣΝ: Δραστηριότητες στον καθαρό αέρα

ΚΠΙΣΝ: Δραστηριότητες στον καθαρό αέρα

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι μέρες επιβάλλουν τις υπαίθριες δραστηριότητες και για καλή μας τύχη το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει δημιουργήσει ένα καλό πρόγραμμα, που συνδυάζει άθληση και ψυχαγωγία.

Αν είστε πρωινοί τύποι μπορείτε να ξεκινήσετε το Σάββατό σας με Τάι Τσι στις 8.30 π.μ. στο Ξέφωτο του πάρκου ή με μάθημα στίβου για να ανέβουν λίγοι οι παλμοί και να βελτιωθεί η κυκλοφορία του αίματος.

Από τις 9 π.μ. ανοίγει και η αίθουσα προβολής για τη γαλάζια και ροζ περίοδο του Πικάσο στο κτίριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης. Σημειώστε ότι στην αίθουσα μπαίνουν μόνο 10 άτομα ανά μισή ώρα, οπότε μπορείτε σίγουρα να βρείτε μια θέση που θα χωράτε άνετα εσείς και το αντισηπτικό σας.

Στις 10 π.μ. ξεκινούν οι αγώνες ποδοσφαίρου Street Soccer για ολιγομελείς ομάδες παιδιών, από 5 έως 13 ετών, που διαρκούν περίπου 30 λεπτά. Στις 11 π.μ. ξεκινά η δράση «Αθλητισμός για όλους», που απευθύνεται σε παιδιά με αναπηρία και στους συνοδούς τους με την καθοδήγηση εξειδικευμένων καθηγητών φυσικής αγωγής.

Αν έχετε ακόμη αντοχές, θα βρείτε για την υπόλοιπη μέρα προγράμματα ενόργανης γυμναστικής για παιδιά, χάντμπολ, τένις και ξεναγήσεις στο πάρκο.

ΚΠΙΣΝ, Σάββατο 7 Μαρτίου, Συγγρού 364.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή