Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ο κοντραμπασίστας Χρυσόστομος Μπουκάλης, ο πιανίστας Κώστας Γιαξόγλου και ο ντράμερ Νίκος Σιδηροκαστρίτης, γνωστοί και ως B.Y.S. Trio, ανεβαίνουν στη σκηνή του Half Note μαζί με τον Χάρη Λαμπράκη, για ένα πρόγραμμα βασισμένο στις συνθέσεις του Τσάρλι Χέιντεν. Στις 9.30 μ.μ. Τριβωνιανού 17.

– Η ατομική έκθεση του Δημήτρη Γέρου με τριάντα έργα του υπό τον τίτλο «Ζωγραφική 1993-2019» συνεχίζεται στην κεντρική αίθουσα του Εικαστικού Κύκλου ΔΛ. Από τις 11 π.μ. Ακαδημίας 6.

– Στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων «Συναντήσεις με συγγραφείς στο café του Ιανού», ο Νίκος Θρασυβούλου συνομιλεί με τον ποιητή Βαγγέλη Χρόνη για την τέχνη του, την κοινωνία, τη ζωή. Στις 8.30 μ.μ. Σταδίου 24.

– Η εικαστική έκθεση του Χρυσόστομου Μουσμουλίδη «…Νάρκης του άλγους δοκιμές» με ζωγραφικά έργα και εγκαταστάσεις του καλλιτέχνη, εγκαινιάζεται στην γκαλερί Κένεντι της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης. Στις 7.30 μ.μ. Μασσαλίας 22.

– Η πιανίστρια Ελίζαμπετ Λεόνσκαγια ερμηνεύει στο Μέγαρο Μουσικής τρεις σονάτες για πιάνο (D 279 σε ντο μείζονα, D 625 σε φα ελάσσονα και D 960 σε σι ύφεση μείζονα) του Φραντς Σούμπερτ. Στις 8.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

– Επικεντρωμένη στη σχέση του ανθρώπου με το φυσικό περιβάλλον, η ομαδική έκθεση «Η ηχώ του χθες ως εικόνα του αύριο», με έργα των Μυρτώς Βρατσάνου, Ελένης Ζερβού, Αθηνάς Κουμπαρούλη και Ελπίδας Φραγκεσκίδου, συνεχίζεται στην γκαλερί a.antonopoulou.art. Από τις 2 μ.μ. Αριστοφάνους 20.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή