Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και από το ρεπερτόριο του χιπ χοπ συγκροτήματος «Ημισκούμπρια» ερμηνεύει ο Μιθριδάτης στη σκηνή του Faust. Στις 10.30 μ.μ. Αθηναΐδος 11 και Καλαμιώτου.

– Η ομαδική έκθεση «Aνοιξη από τα Δημοτικά Τραγούδια», με χαρακτικά έργα που εμπνέονται από τον ποιητικό λόγο του δημοτικού τραγουδιού, εγκαινιάζεται από το Κέντρο Χαρακτικής Αθηνών – Pandoflini & Σιατερλή στον χώρο τέχνης Etch Ink. Στις 8 μ.μ. Αργυρουπόλεως 16 και Αρματολών και Κλεφτών 20.

– Ο Κώστας Λειβαδάς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη ξεκινούν τις παραστάσεις τους στη μουσική σκηνή «Σφίγγα». Καλεσμένος, ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Στις 10.30 μ.μ.  Ζωοδόχου Πηγής και Κιάφας 13.

– Η ατομική έκθεση του Βασίλη Καρακατσάνη με τίτλο «Distinct District – Διακρική Περιοχή», μια εικαστική προσέγγιση του αθηναϊκού τοπίου μέσα από προσωπικά βιώματα, παρουσιάζεται στην γκαλερί Cube, στην Πάτρα. Από τις 10 π.μ. Μιαούλη 39.

– Ο Δημήτρης Μυστακίδης  διασκευάζει στη σκηνή του Iλιον Plus ρεμπέτικα τραγούδια που είχαν ηχογραφηθεί και παρουσιαστεί στην Αμερική από Eλληνες μετανάστες μουσικούς περίπου έναν αιώνα πριν. Στις 10 μ.μ. Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17.

– Η παράσταση «ό,τι απέμεινε», μια ηχοποιητική περφόρμανς ανοιχτής έκβασης σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μπαμπίλη, με τους Γιώργο Βουρδαμή, Ράνια Καπετανάκη και Δήμητρα Λούπη, παρουσιάζεται στον χώρο έρευνας παραστατικών τεχνών ΑΠΑΡÄΜΙΛΛΟΝ, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Death in Athens». Στις 9 μ.μ. Παράσχου 87.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή