Εκτάκτως

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αν και όλες οι παραγωγές μας έχουν σταματήσει και οι εργαζόμενοι βρίσκονται στα σπίτια τους, καθώς από την αρχή, η πρώτη μας μέριμνα ήταν η ασφάλειά τους, το περιεχόμενο του Netflix δεν θα επηρεστεί άμεσα. Προβλήματα θα υπάρξουν αν αυτή η κατάσταση τραβήξει σε μάκρος», δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNN, ο γενικός διευθυντής περιεχομένου της συνδρομητικής πλατφόρμας, Τεντ Σαράντος. Επίσης, ανακοίνωσε ότι έχουν εξασφαλιστεί 100 εκατομμύρια δολάρια τα οποία θα διατεθούν στους επαγγελματίες του χώρου και σε εργαζομένους που έχουν μείνει χωρίς δουλειά ως ένα πρώτο μέτρο στήριξης.

«Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι το καλύτερο πάρτι της ζωής μου θα το έδινα από το σπίτι μου», δήλωσε ο διάσημος Αμερικανός Dj Nice, κατά κόσμον Ντέρικ Τζόουνς. Το dj set που έδωσε στο Ιnstagram παρακολούθησαν περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι, ανάμεσά τους η Μισέλ Ομπάμα, ο Τζο Μπάιντεν, η Τζένιφερ Λόπεζ, η Μίσι Ελιοτ κ.ά. Το Instagram πλημμύρισε με βίντεο από ανθρώπους που χόρευαν στα σπίτια τους ακούγοντας τα τραγούδια του.

Δώδεκα από τις πιο σημαντικές παραγωγές του προσφέρει online και χωρίς αντίτιμο, το θέατρο Πορεία που σύντομα συμπληρώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας. Μπείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση poreiatheatre.com και παρακολουθήστε παραστάσεις όπως «Η Μεγάλη Χίμαιρα», «Αγριόπαπια» (φωτ.), «Τρεις Αδελφές» και «Το Ευχαριστημένο» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, «Υψωμα 731» σε σκηνοθεσία Αρη Μπινιάρη, «Το Κτήνος στο Φεγγάρι» σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθηνού κ.ά., σε προκαθορισμένες ημερομηνίες και ώρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή